Биологичната война срещу България

Go down

Биологичната война срещу България Empty Биологичната война срещу България

Писане by ivo777 on Съб 14 Май - 21:29

Биологичната война срещу България 577511f164aa

Ето, това ни донесе и продължава да ни носи всеки ден братската демократична Америка. За циганите обаче се вземат предпазни мерки. Харесва ли ви?

Ние, българите сме на едно от първите места в света по смъртност. И на едно от последните по раждаемост. В България раковите заболявания са в пъти по-големи, отколкото в останалата част на Европа. Ние, българите сме най-бързо топящата се нация в света. При това забележете – гореизброеното засяга само българите. Показателите сред останалите етноси са в границите на нормалното. Нещо повече – при циганите показателите непрекъснато се подобряват.

Рядко пътувам, но поне в Ботевград все по-често забелязвам явно затлъстяващи цигани. И все по-често забелязвам яки, здрави и прави до вчера българи, които днес едва вървят. Стопили са се и се люшкат като вейки. Какво по дяволите и за Бога се случва с моя народ?

Имам, разбира се своите хипотези, но все пак не съм специалист. Потърсих мнението на лекар:

„В България има много съобщения за увеличаване на раковите заболявания. Причините са комплексни, замърсяването на храните и въздуха. Голямо значение, според мен, има и стреса на който са подложени всички обикновени и нормални хора. Предполагам, че същите причини обуславят увеличаващото се безплодие. Много ми е трудно да направя съпоставка за заболеваемостта при българи и цигани, поради това, че специалността ми е далеч от тези проблеми, а официалните статистики, съм убеден че са манипулирани до такава степен, че на практика са неизползваеми за някакви по-детайлни анализи. Освен това в момента, дори една добросъвестна статистика не може да се използва много, поради някои особености на организацията на здравеопазването, които водят до факта, че поне 50% от реално болните не търсят лекарска помощ или не достигат до лекар. Аз рядко контактувам с колеги и при редките ми контакти с лекари, не съм срещал такива, които да се интересуват от някакъв по-широк поглед към живота. Всички лекари, които познавам са максимално политически коректни и се интересуват само от пари. Затова не е възможно да получа данни за разликите в заболеваемостта между българи и цигани в онкологията.

Според мен обаче не е възможно разликите в заболеваемостта да се дължат само на стрес, със сигурност има и външен фактор.

Кемтрейлса е сравнително ново явление, в България е масово от 5-6 г., а по света също е масово, но не повече от 10 г. От няколко месеца се заех да се образовам по този въпрос и се опитах да открия антидот за него. Забелязвам, че кемтрейлса е много загадъчно явление, тъй като за други тайни проекти има множество сведения и признания на разкаяли се преки участници, а за кемтрейлса не открих досега нито едно подобно. Основно сведение за него идват от две линии – официалните съобщения са, че това се прави за изследване на климата и за улесняване на радиопредаванията. Тъй като разпръскваните вещества накрая се утаяват и могат директно да се анализират, повече сведения идват от загрижени хора, които изучават явлението и търсят причината и ефектите върху човека. Липсата на директни данни от преки участници в пръсканията ми говори, че са взети много сериозни мерки за секретност и проекта е много важен за някого. И това при положение, че само докато ти напиша писмото в света ще се извършат няколко десетки хиляди полета-представи си колко много пилоти, химици, охрана и т.н. персонал.

Често се споменава, че явно има някакъв антидот на вредните вещества разпръсквани от самолетите, иначе те биха увредили и авторите на проекта (вероятно илюминати). И това, разбира се, дава възможност подобни антидоти да бъдат дадени не само на илюминати, но и на разни подбрани популации – цигани и евреи. В тази връзка се сещам, че от около 1 година в България се наблюдава странно явление – изграждане на „Ромско здравеопазване". При положение, че никой не се сеща да създаде не само „българско", но и например „турско" или „еврейско". Обучават се кадри за този проект, предимно цигани (за да са лоялни) и малък процент български лекари (за да има все пак кой да свърши нещо). На българите им е платено, и уверявам те едва ли е много, понеже когато не си задаваш никакви въпроси, не виждаш и нищо нередно в този процес. Възможно е истинската цел на „ромското здравеопазване" е да изгради система за раздаване на известни антидоти или лечение на специфични проблеми сред циганите, за да не бъдат засегнати от токсините на кемтрейлса. Мисля, че този път ще бъде по-евтин и сигурен, от много по-скъпи и несигурни начини, например да се създаде вирус, който атакува специфичен генотип (на българите, но не на циганите) и да причини рак или стерилитет. Илюминатите още куцат много с генетиката, да си спомним грандиозният провал със свинският грип.

Сигурно си чел състава на кемтрейлса: най-често етилен дибромид, бариев оксид и алуминий, по-рядко радиоактивен торий, арсен, моргелони, вируси, бактерии и предполагам много други неизвестни вещества. От тях ще ти пиша само за алуминия – невротоксин - предизвиква болест на Алхаймер и това е причината от продажба в последните години да бъдат извадени всички видове кухненски съдове от алуминий, освен тези с покритие от тефлон или керамика. Алуминият е токсичен и за растенията, и добивите намаляват постоянно, но няма страшно – Монсанто вече е създала много култури устойчиви на алуминий. Защо ли точно на алуминий? Защо не на олово или кадмий?”

Не помня точно кой от американските посланици у нас изрече: „Циганите са бъдещето на България”. Явно е знаел какво казва. Изпълнявайки нечия заповед американското правителство е пуснало в ход програма за изтребление на българите и заместването им с цигани. Дали ви харесва или не ви харесва, дали вярвате или не вярвате – това е демократичната реалност. И тя изобщо не се интересува от вашите симпатии и антипатии, от вашата вяра или неверие.

Военните действия срещу българския народ са многоизмерни. Първо ни ограбват, докарват ни до просешка тояга, а после обричат бедняците на смърт. Съсипват ни образованието, здравеопазването, лишават ни от всякакви човешки права… Впрочем да сте чули напоследък някой нещо да говори за правата на човека? За международни Харти, за свещеното и неотменимо право на живот и разни подобни глупости? Не сте и едва ли ще чуете. Да ви е търсил напоследък някой висшестоящ мнението за нещо? Нещо да ви е питал, да се е обърнал по някакъв повод към вас? Подобни глезотии вече няма, свършиха. Вас са ви отписали, смятат ви за мъртви. За себе си не говоря, мен отдавна са ме отписали.

Тровят ни въздуха с кемтрейлс, химикалите, разпръсквани от американски самолети. Тровят ни с отровни храни, тровят ни водата. Тровят ни с психотроника. Позволяват на чужди агентурни групи да избиват безнаказано българи. Срещу нас се води война. Жестока, безпощадна война. Над нас се извършва изтребление. А ние мълчим и чакаме…

Страшно е.

Аз спрях да чакам, спрях да вярвам, спрях да се надявам. Аз започнах своята лична война срещу унищожителите на България. Вие както искате.

Източник: [You must be registered and logged in to see this link.]
ivo777
ivo777
Администратор
Администратор

Брой мнения : 1739
Join date : 09.03.2011
Age : 46
Местожителство : Велико Търново

http://symbian-modders.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Биологичната война срещу България Empty Re: Биологичната война срещу България

Писане by collectorbg on Съб 14 Май - 22:32

Самолетите могат да се видят в момента на пръскане [You must be registered and logged in to see this link.]
collectorbg
collectorbg
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Брой мнения : 197
Join date : 09.03.2011
Age : 49
Местожителство : Троян

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите