FINANZ V3.06.30 - БИЗНЕС И ПОМОЩНИК НА ФИНАНСИТЕ - S60V3 S60V5 S ^ 3 - АННА - BELLE - ПЪЛНА ВЕРСИЯ

Go down

FINANZ V3.06.30 - БИЗНЕС И ПОМОЩНИК НА ФИНАНСИТЕ - S60V3 S60V5 S ^ 3 - АННА - BELLE - ПЪЛНА ВЕРСИЯ

Писане by suio on Пет 16 Сеп - 9:08

[You must be registered and logged in to see this link.]Finanz е вашият всичко в един бизнес и финанси асистент: * Поддръжки класически бизнес и финансови изчисления, включително заеми, ренти, усложнява растеж, маржове, дисконтираните парични потоци, нетна настояща стойност ... , а също и облигации изчисления. Изчисленията се обработват в умни шаблони (20 на разположение), които работят като решават в електронна таблица и са особено полезни за повторни изчисления и "какво ако" симулации.

* Включва валутен конвертор, където обменните курсове се съхраняват до 48 валути . Можете да изберете 48 валути от списъка на повече от 100, и да ги покажете в реда, в който искате, на няколко страници . Валутни курсове могат да се актуализират директно чрез интернет връзка .
Функции калкулатор с 48 функции, които можете да програмирате, за да се направи просто някакъв математически изчисления, Вие решавате, с
една или повече променливи.
Твърде много за един обикновен калкулатор, и твърде малко за пълноценна електронна таблица.Сега можете да го направите по-интелигентният начин на вашия смартфон.
avatar
suio

Брой мнения : 62
Join date : 24.04.2011
Age : 36
Местожителство : София

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите