STOIK TECHNOLOGY MDSCAN V1.0.2 - S ^ 3 - FULL VERSION - E7, X7, N8, C6-01, C7, E6

Go down

STOIK TECHNOLOGY MDSCAN V1.0.2 - S ^ 3 - FULL VERSION - E7, X7, N8, C6-01, C7, E6

Писане by suio on Пет 16 Сеп - 12:45

[You must be registered and logged in to see this link.]


MDScan не е просто още един мобилен скенер. С множество ръчни и автоматични подобрения на изображението, то превръща вашия смартфон в пълно цифрово решение. Документите, възпроизведени от MDScan са винаги чисти и четливи, лесни за очите и заемат минимално пространство за съхранение, което позволява заснемане на повече изображения в една сесия.

С цел за чистотата на бял фон

MDScan може автоматично да избелва фоновия режим, докато премахването на разсейващи елементи от фона, като линии, текстури и дигитални артефакти на шум, за да представи документи, съдържащи черен текст на бял фон. Почистените документи са по-лесни за четене.

Автоматична обработка на документи

MDScan включва разнообразие на автоматизирани подобрения, които са направени възможно с помощта на най-новото издание на STOIK Документ за подобряване на SDK. Автоматизираната обработка и опциите включват:
Auto Избор автоматично засича съдържанието на документа, автоматично изрязване и корекция за геометрично изкривяване. Ръчното изключване е също на разположение.
Бял фон произвежда ясно четлив документ с тъмен текст на бял фон, дори обратния вариант (светъл текст на тъмен фон) или светли цветове първоначално са били използвани.
Чист фон премахва разсейващи елементи фон като текстура, точки, линии, както и фотокопиране и сканиране на артефакти. Контекстни елементи са общи документи, като например банкови чекове, билети, паспорти, и така нататък.
Flatten Яркост контрол превръща текст и фини детайли по-четливи, като автоматично намаляване на яркост вариации целия документ и вземане на тъмни и светли области се появяват еднакво осветени, дори и в смесените условия на осветеност.
Настройка на яркост / контраст осигурява оптимално качество на изображението, като автоматично коригиране на яркостта и контраста на документи.
Grayscale преобразуване премахва нежелан цвят информация и преобразува изображение в скалата на сивото.
Обръщане Цветове бяло-черен документи по-лесно да се чете от цветове инвертира изображение.
Запазване на сканираните документи като PDF

Производството на чист, четлив и перфектно прочетен PDF файл от документ, изображение, не може да се направи по-лесно. В пълния си автоматичен режим, MDScan ще автоматично да изрежете изображение документ, уеднаквяване на документ от коригиране на нарушенията на перспектива, чист и избледняващ фонов режим и да изпратите или запишете файла като JPEG изображение или PDF документ - всичко това само с няколко кликвания.
avatar
suio

Брой мнения : 62
Join date : 24.04.2011
Age : 36
Местожителство : София

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите