Total Recall 5.1.0; последен ъпдейт 5.5.2
+7
shoto123
ninnata
Slade
ivosi
rodmanblg
Dracona
boby_cage
11 posters
Страница 1 от 1
Total Recall 5.1.0; последен ъпдейт 5.5.2
Това което качвам е нещо много ценно, поне за мен - Nokia Store версията на Total Recall. Това е програмата, която прави смартфона завършен. Без програма от този тип телефона е като осакатен. Както всички знаем Nokia Store версията не е ограничена по никакъв начин и не се нуждае от кракване. Работи напълно коректно, записва без абсолютно никакъв сигнал. Поради ограничения на платформата засега прави записи само в .amr формат, но качеството е достатъчно добро. Официална подписана версия от Nokia Store.
[You must be registered and logged in to see this link.]
За да стане достъпна тази програма за всички нас, трябваше някой да отдели 30 лв. от бюджета си и да я закупи.
Огромни благодарности на [You must be registered and logged in to see this link.], който закупи и с удоволствие сподели програмата. За съжаление той е единствения, който се отзова на
[You must be registered and logged in to see this link.], която е пусната преди повече от половин година. Абсолютно всички Реп+ са изцяло за него.
За да стане достъпна тази програма за всички нас, трябваше някой да отдели 30 лв. от бюджета си и да я закупи.
Огромни благодарности на [You must be registered and logged in to see this link.], който закупи и с удоволствие сподели програмата. За съжаление той е единствения, който се отзова на
[You must be registered and logged in to see this link.], която е пусната преди повече от половин година. Абсолютно всички Реп+ са изцяло за него.
Последната промяна е направена от boby_cage на Вто 31 Юли - 11:05; мнението е било променяно общо 3 пъти
Re: Total Recall 5.1.0; последен ъпдейт 5.5.2
Благодаря за приложениято!
Искам да попитам дали може да се направи така, че да не се показва в таскмениджъра на телефона?
Искам да попитам дали може да се направи така, че да не се показва в таскмениджъра на телефона?
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Да, може. От опции - Hide Application - Yes. След това затвори програмата от Exit и отново я отвори или просто рестартирай телефона.Dracona написа:Искам да попитам дали може да се направи така, че да не се показва в таскмениджъра на телефона?
Дадох на ръчен режим но не намирам от къде да го пусна. И дръгият ми въпрос е къде се съхраняват записите?
rodmanblg- Брой мнения : 42
Total Recall 5.2.0
Излезе ъпдейт на програмата до версия 5.2.0.
Добре де от къде да го стартирам ръчно само когато искам аз да записва????
rodmanblg- Брой мнения : 42
В опциите има настройка "Ask before save". Слагаш я на "Yes" и слез приключване на разговора ще те пита всеки път дали да го запише.rodmanblg написа:Добре де от къде да го стартирам ръчно само когато искам аз да записва????
Само, че в никакъв случай не инсталирайте върху стара версия на Total Recall, че се прецаква и не работи. Първо деинсталирайте старата и след това се сложете новата. Разбира се при това ще загубите всички записани разговори , как може иначе...
Според мен или Симбиан-а е бъгав и новото белле не прави изключение или някои програмисти са си завряли ръцете в задника, защото същия номер ми го направи с новата версия на българския речник за Swype при ъпдейтване през ovi store - чудесно работеща програма -> ъпдейт -> EPIC FAIL и псувни докато деинсталирам и инсталирам всичко наново.
Явно всяка програма трябва да се деинсталира при ъпдейт, с всички негативни последици (настройки, запаметени файлове и т.н.)
Според мен или Симбиан-а е бъгав и новото белле не прави изключение или някои програмисти са си завряли ръцете в задника, защото същия номер ми го направи с новата версия на българския речник за Swype при ъпдейтване през ovi store - чудесно работеща програма -> ъпдейт -> EPIC FAIL и псувни докато деинсталирам и инсталирам всичко наново.
Явно всяка програма трябва да се деинсталира при ъпдейт, с всички негативни последици (настройки, запаметени файлове и т.н.)
Slade- Брой мнения : 70
Нов ъпдейт - версия 5.2.1. По заявка на разработчика е фикснато бипкането по време на продължителен разговор. Официална подписана версия от Nokia Store.
Здравейте
Програмата е много хубава, благодаря, че сте я качили, но не мога да намеря къде са записаните разговори като файлове, за да ги прехвърля на компютъра. Може ли малко помощ?
Програмата е много хубава, благодаря, че сте я качили, но не мога да намеря къде са записаните разговори като файлове, за да ги прехвърля на компютъра. Може ли малко помощ?
ninnata- Брой мнения : 30
Местожителство : София
Записите се съхраняват в !\system\data\TotalRecall. Ако е зададено Mass Memory за място за съхранение най-лесно ще ти е да си свържеш телефона в режим Mass Memory към компютъра и да си копираш записите от споменатата папка.
Всъщност тази папка не се вижда при мен в никакъв режим - нито от тел., нито от компютъра. Но намерих упътване за програмата в нета (умишлено не слагам линк към него тук), в което пише, че в настройките ако в Save In е зададето E: Memory или E: Gallery, то записите си остават само в програмата, а не са достъпни извън нея. Зададох да ги записва в галерията на телефона и той ги сваля в папка C:\ Sound Files\Sounds, от където ръчно ги копирам на мемори картата, защото там имам място, а паметта на телефона не е голяма.
За протокола: с Nokia N8 съм, със Symbian Belle.
Много благодаря за програмката, чудесна е! Борих се цяла седмица с разни други, бийпващи, а тази работи перфектно!
За протокола: с Nokia N8 съм, със Symbian Belle.
Много благодаря за програмката, чудесна е! Борих се цяла седмица с разни други, бийпващи, а тази работи перфектно!
ninnata- Брой мнения : 30
Местожителство : София
Преди я имах тази програма беше страхотна ,но след като флашнах и до сега не мога да си намеря хубава такава да не бипка ,току що пак я инсталирах и пробвах тази фиксираната версия с отстранения проблем ,но при мене бипка
shoto123- Брой мнения : 44
Ъпдейт на програмата до версия 5.5.2. По заявка на разработчика е добавен beep пач за Nokia 808 PureView, но за съжаление не работи и телефона бипка при запис на разговорите. Добавен е още wav формат за запис за Symbian^3 телефоните. Официална подписана версия от Nokia Store.
На Анна дали ще работи? Първата ми правеше проблеми.
djvoyager- Модератор
- Брой мнения : 107
Местожителство : Варна
На последния Firmware от Иво - бипка
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
И на 808 бипка, трябва да го хаквам...
eksoldier- Брой мнения : 178
Програмата работеше добре след refresh на Belle/на 30.09.2012/ всяка версия бипка. Помагайте!
vesvas- Брой мнения : 2
Единствения вариант засега е да си сложиш RomPatcher Plus със съответния бийп пач. Погледни [You must be registered and logged in to see this link.] и [You must be registered and logged in to see this link.] за всичко необходимо за хакване на телефона.
Благодаря за програмата, само искам да попитам:
Има ли работещ пач за ФП2?
Става дума за бийп пач!
Има ли работещ пач за ФП2?
Става дума за бийп пач!
pecaata- Брой мнения : 28
Местожителство : Стара Загора
Има да, телефона трябва да е хакнат...
eksoldier- Брой мнения : 178