Nokia Evolve
+3
pudelo0
stre4
blutut
7 posters
Страница 1 от 1
Nokia Evolve
Някой ако я има нека я сподели,че правя опити със скайп когато бях с официалното Беле 0609... скайпа ме изхвърляше при логване но като бях с тази тема нямах проблеми та сега съм с версията на Иво тая последната и та исках да пробвам дали пак ще ми крашва програмата
stre4- Брой мнения : 75
Местожителство : Плевен
Re: Nokia Evolve
Благодаря братле получи се скайпа тръгна само не мога да разбера защо ми тръгва само с тази тема. Не е баш тази тема която търсех ама... Имаш плюсче ако някой има оригинала на темата черния вариянт може да я сподели . Благодаря предварителноstre4 написа:Ето заповядай Изтегли
Аз също съм с последното творение на Иво,и нямам проблем.
pudelo0- Модератор
- Брой мнения : 301
Skype работи повече от чудесно с темата ClearBlack II,ако не беше така мислите ли,че щях да я вградя...
Здравей Иво може ли цвета на иконката на батерията на беле111.030.0609 Нокиа н8 хакната да се смени.
Последната промяна е направена от dmitev на Пон 23 Апр - 4:18; мнението е било променяно общо 1 път
dmitev- Брой мнения : 37
Аз имах същия проблем със скайпа като колегата blutut, но след като го стартирах на Evolve темата вече нямам проблеми и с ClearBlack
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Същата врътка и аз я правих... Само, че с Еволвеподобна...Dracona написа:Аз имах същия проблем със скайпа като колегата blutut, но след като го стартирах на Evolve темата вече нямам проблеми и с ClearBlack
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Иво разбирам те човек,не казвам че ти си виновен или нещо подобно просто се дразня,че при мен не се получава както при всички останали важното че се оправих но няма да е лошо наистина ако имате черния вариянт на еволве да я споделитеivo777 написа:Skype работи повече от чудесно с темата ClearBlack II,ако не беше така мислите ли,че щях да я вградя...
Току що пробвах същия номер,но не се получава при менDracona написа:Аз имах същия проблем със скайпа като колегата blutut, но след като го стартирах на Evolve темата вече нямам проблеми и с ClearBlack
Заповядай Изтегли Надявам се че е тази защото не я знам със сигурност.
stre4- Брой мнения : 75
Местожителство : Плевен
Similar topics
» Evolve QT за Nokia Belle FP2
» Evolve Shine
» Nokia спира услугата Nokia Messaging за Symbian^3 устройства
» CFW Nokia 701 - Nokia Belle Feature Pack 2 (113.010.1506) Hacked
» CFW Nokia 700 - Nokia Belle Feature Pack 2 (113.010.1506) Hacked
» Evolve Shine
» Nokia спира услугата Nokia Messaging за Symbian^3 устройства
» CFW Nokia 701 - Nokia Belle Feature Pack 2 (113.010.1506) Hacked
» CFW Nokia 700 - Nokia Belle Feature Pack 2 (113.010.1506) Hacked