Samsung Galaxy Note II N7100
2 posters
Страница 1 от 1
Samsung Galaxy Note II N7100
Здравейте колеги вече съм горд собственик на Samsung Galaxy Note II N7100 ,след толко години със симбиан тепърва ще се уча на Андроид...........
boiko1- Брой мнения : 183
Местожителство : София
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Лошо няма,батка Направи някоя и друга снимчица,видео,коментари за работата на устройството и качвай тук
Със здраве да си го ползваш
Аз съм се навил яко на 808 и ако събера парите ще си взема него,т.е. има шанс отново да изляза на Symbian фронта
Със здраве да си го ползваш
Аз съм се навил яко на 808 и ако събера парите ще си взема него,т.е. има шанс отново да изляза на Symbian фронта
Като собственик на този телефон мога да кажа че надмина всички мои очаквания.Първо искам да кажа за 2-та гб РАМ,при отворени 67 приложения,налична Рам 1.75,използвана 1.60,телефона съвсем леко се замисли.Пуснат е скайп да тегли филм 2гб,торент клиент да тегли 3 гб,видео плеър на който в момента върви филм,3 браузера с энвл wifi и т.н.Снимките които прави са прилични .
Батерията ме изненада много.Като го взех беше с около 39% заряд,искара до 15% при яко ръчкане.На другия ден след като го заредих изкара 52 часа,при положение че е тормозен умерено нормално,2ч разговори,гледане на филм,чатене в скайп,браузване около 3ч.
Накрая да обобща-за момента това е най-доброто от Андроид и Самсунг.Забравяте за лаптоп,таблет и телефон,всичко това го имате 3 в 1.........
Батерията ме изненада много.Като го взех беше с около 39% заряд,искара до 15% при яко ръчкане.На другия ден след като го заредих изкара 52 часа,при положение че е тормозен умерено нормално,2ч разговори,гледане на филм,чатене в скайп,браузване около 3ч.
Накрая да обобща-за момента това е най-доброто от Андроид и Самсунг.Забравяте за лаптоп,таблет и телефон,всичко това го имате 3 в 1.........
В момента не но ще направя.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Similar topics
» Активиране на скритите възможности в Samsung GT-N7100 Galaxy Note II