Не отваря клипове в нета
3 posters
Страница 1 от 1
Не отваря клипове в нета
Здравейте и честит форум.Имам следния проблем,не ми плейва клиповете от нета.Нито с операта,нито с вградениа браузър.Не съм много сигурен дали е проблем,но съм сигурен че когато го купих се плейваха.Телефона е н8 и е хакнат.Не си спомням с кой мод е.Ако някой може да помогне,предварително благодаря.
vesi08- Брой мнения : 14
Re: Не отваря клипове в нета
Избери си някой мод от форума и флашни с него.Всички са пробвани и работят без проблем.[You must be registered and logged in to see this link.]
alexx- Брой мнения : 50
Местожителство : Бургас
alexx,благодаря за отговора.Мода ми е на иво777,но не си спомням точно кой.Не срещнах други оплаквания и предполагам, че проблема ми е единичен случай.Честно казано,не ми се играе да префлашвам.Изключая този проблем, телефонът работи много добре.И за да не ме сметнеш за "хем го сърби,хем го боли", ще спомена само, че последния флаш който правих ми отне 2 дни с настройките.Та поради тази причина не ми се захваща отново.Ако е възможно да се реши проблема - ок, ако ли не ще чакам, докато се наложи следващ флаш.Още веднъж, искам да благодаря на теб и всички, които ни помагате да си направим телефоните по наш вкус.
Здравейте,искам да споделя че след инсталация на Qt 4.7.2,вградения браузър вече отваря клипове но операта не.Дано е полезно това някому.
Опера не поддържа Flash
Teodor- Брой мнения : 71
Местожителство : Sofia
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите