Батерия с двоен капацитет
2 posters
Страница 1 от 1
Батерия с двоен капацитет
Здравейте,
Отсега съм сложил тигана за Белле-то (докато е още в морето) за моята C6-01. Прочетох отзивите на някои от вас, че новата версия смуче батерията като за световно, а моята е само 1050mAh и това е много лошо.
Искам да си купя такава "златна" батерия от e-bay с капацитет 2430mAh:
[You must be registered and logged in to see this link.]
но не знам дали няма да е опасна за мен и за телефона. В смисъл, че литиево-йонните / полимерните батерии са си една малка бомба, която при проблем със зареждането причинява взривове или пожари ([You must be registered and logged in to see this link.])
Някой има ли такава батерия и знае ли как се държи? Има ли проблеми?
Отсега съм сложил тигана за Белле-то (докато е още в морето) за моята C6-01. Прочетох отзивите на някои от вас, че новата версия смуче батерията като за световно, а моята е само 1050mAh и това е много лошо.
Искам да си купя такава "златна" батерия от e-bay с капацитет 2430mAh:
[You must be registered and logged in to see this link.]
но не знам дали няма да е опасна за мен и за телефона. В смисъл, че литиево-йонните / полимерните батерии са си една малка бомба, която при проблем със зареждането причинява взривове или пожари ([You must be registered and logged in to see this link.])
Някой има ли такава батерия и знае ли как се държи? Има ли проблеми?
Slade- Брой мнения : 70
Re: Батерия с двоен капацитет
Slade написа:Здравейте,
В смисъл, че литиево-йонните / полимерните батерии са си една малка бомба, която при проблем със зареждането причинява взривове или пожари
Ако мислиш да я зареждаш по същия начин, ще имаш проблем
eksoldier- Брой мнения : 178
Re: Батерия с двоен капацитет
Не, мисля да я зареждам с фабричното зарядно, но ако се окаже някой брутален ментак с няколко клетки, които не се балансират при заряд, майко мила... А иначе клипа беше само за идея какво може да стане, не някой да си помисли, че така ще си зареждам батериите.
Edit: Намерих каквото ми трябва като информация, темата е тук: [You must be registered and logged in to see this link.]
Тази може да се заключва.
Edit: Намерих каквото ми трябва като информация, темата е тук: [You must be registered and logged in to see this link.]
Тази може да се заключва.
Slade- Брой мнения : 70
Similar topics
» Батерия на 808
» Купувам батерия BL-5F
» Nokia n8 батерия?
» Най-накрая се сдобих с външна батерия...и то каква :)
» Иска сертификати след смяна на батерия N8
» Купувам батерия BL-5F
» Nokia n8 батерия?
» Най-накрая се сдобих с външна батерия...и то каква :)
» Иска сертификати след смяна на батерия N8
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите