Промяна изгледа на менюто (иконите) 4х5/7х3
5 posters
Страница 1 от 1
Промяна изгледа на менюто (иконите) 4х5/7х3
.
Последната промяна е направена от mihailradoslavov на Пон 5 Мар - 18:54; мнението е било променяно общо 2 пъти
mihailradoslavov- Брой мнения : 135
Местожителство : Ловеч
Re: Промяна изгледа на менюто (иконите) 4х5/7х3
Aз го пробвах, още като излезе този мод, но не ми хареса и се върнах към стария, а колегата малко обърка секцията...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Мен като цяло ми харесва как изглежда ... минусите които мога да изтъкна са :
- голямото разстояние м/у иконите и текста под тях (мисля може да се оправи, но не мога да намеря конкретната тема);
- ако си в папка и има малко приложения и не стигат за да се скролва, приложението на което си остава без надпис отдолу, естествено като се върнеш обратно всичко е наред, не изтрива надписа но все пак дразни ... но пък аз съм свикнал ...
- голямото разстояние м/у иконите и текста под тях (мисля може да се оправи, но не мога да намеря конкретната тема);
- ако си в папка и има малко приложения и не стигат за да се скролва, приложението на което си остава без надпис отдолу, естествено като се върнеш обратно всичко е наред, не изтрива надписа но все пак дразни ... но пък аз съм свикнал ...
я кажи с каква тема си много яки икониmihailradoslavov написа:Ето за какво става на въпрос :
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Не й знам името, нито я имам на телфона. Скрийовете са от друг форум, сега писах да ми кажат темата коя е. Ако има резултат ще ти пиша ЛС и ще кача в раздела за теми.
mihailradoslavov написа:Не й знам името, нито я имам на телфона. Скрийовете са от друг форум, сега писах да ми кажат темата коя е. Ако има резултат ще ти пиша ЛС и ще кача в раздела за теми.
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
mihailradoslavov написа:Не й знам името, нито я имам на телфона. Скрийовете са от друг форум, сега писах да ми кажат темата коя е. Ако има резултат ще ти пиша ЛС и ще кача в раздела за теми.
Vision of Belle е една от темите, които ползват тези иконки. Със сигурност съм попадал и на други...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
[You must be registered and logged in to see this link.] заповядайтеalexbg67 написа:mihailradoslavov написа:Не й знам името, нито я имам на телфона. Скрийовете са от друг форум, сега писах да ми кажат темата коя е. Ако има резултат ще ти пиша ЛС и ще кача в раздела за теми.
Vision of Belle е една от темите, които ползват тези иконки. Със сигурност съм попадал и на други...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Значи отговорът на iExtraX7 е че темата е Dark Illusion by Voa, дефакто тази която е в горния линк. Благодаря за бързия отговор...
може ли нов линк за мода, този сочи към някакъв форум на който са спрели регистрацийте нещо
AntiGator- Брой мнения : 18
добавен е алтернативен линк за сваляне
Similar topics
» Промяна на иконите (Opera)
» Промени по форума
» Мод за преименуване на приложения в менюто
» Мод добавящ папки в менюто на BELLE
» Смяна иконите на Clear Black II
» Промени по форума