Нещо сготвено за Нокиа 500
3 posters
Страница 1 от 1
Нещо сготвено за Нокиа 500
Днес купих на приятелката ми нокиа 500 и искам да питам дали има някой "сготвен" фирм за нея или дали някой от вече модефицираните става за нея
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Re: Нещо сготвено за Нокиа 500
Някой желаещ да ми отговори
Другото кое искам да питам е може ли от навифирм да си изтегля фирм с друг продуктов код за нокиа 500 понеже не виждам за този който имам 059L7H4 или ако някой има файловете нека се чувства свободен да ми ги изпрати
Другото кое искам да питам е може ли от навифирм да си изтегля фирм с друг продуктов код за нокиа 500 понеже не виждам за този който имам 059L7H4 или ако някой има файловете нека се чувства свободен да ми ги изпрати
гледам че няма български релийз на този фирмуеър, предполагам, че руския, ще има български език с продуктов код 059G732, можеш да ползваш продуктов код, който си избереш, но при ъпдейт и ъпгрейд, ще имаш проблем, понеже нокия ще те идентифицира по твоя оригинален продуктов код и ще праща файловете според него...paco88 написа:Някой желаещ да ми отговори
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Реп+ благодаря ти по-рано забелязах нещо интересно-като влязох в ови стор през компа и смених телефона на нокиа 500 ме пита с какво ОС съм-имаще избор и за беле,това значи ли че ще получи и тя ъпдейт ?amigoloco написа:гледам че няма български релийз на този фирмуеър, предполагам, че руския, ще има български език с продуктов код 059G732, можеш да ползваш продуктов код, който си избереш, но при ъпдейт и ъпгрейд, ще имаш проблем, понеже нокия ще те идентифицира по твоя оригинален продуктов код и ще праща файловете според него...paco88 написа:Някой желаещ да ми отговори
понеже до сега не съм теглил от навифирм-а като маркирам този проуктов код който ми каза вдясно излизат 8 маркирани файла от общо много,автоматично са маркирани-тях ли да тегля като цъкна download и трябва ли отметката use productcode ad final path да е маркирана при положение че не ползвам фирм с моя продуктов код ?
теглиш само маркираните автоматично файлове, които трябва да са 8 на брой и ги поставяш във папка RM-750, която копираш в phoenix products...би трябвало да има беле ъпдейт за nokia 500, но май няма да е февруари...ето тези файлове ти трябватpaco88 написа:понеже до сега не съм теглил от навифирм-а като маркирам този проуктов код който ми каза вдясно излизат 8 маркирани файла от общо много,автоматично са маркирани-тях ли да тегля като цъкна download и трябва ли отметката use productcode ad final path да е маркирана при положение че не ползвам фирм с моя продуктов код ?
[You must be registered and logged in to see this link.]
поставяш ги в папка rm-750
но това не би трябвало да е симбиан анна, въпреки че трябва да се продава от самото начало с него, не съм разполагал с телефона за да потвърдя, а и в нета инфо не виждам...твоя софтуер каква версия е в момента?...да, всъщност е точно симбиан Анна, сега видях...
благодаря ти сега е с анна ама 10.32 и искам да сложа по новичкоamigoloco написа:теглиш само маркираните автоматично файлове, които трябва да са 8 на брой и ги поставяш във папка RM-750, която копираш в phoenix products...би трябвало да има беле ъпдейт за nokia 500, но май няма да е февруари...ето тези файлове ти трябватpaco88 написа:понеже до сега не съм теглил от навифирм-а като маркирам този проуктов код който ми каза вдясно излизат 8 маркирани файла от общо много,автоматично са маркирани-тях ли да тегля като цъкна download и трябва ли отметката use productcode ad final path да е маркирана при положение че не ползвам фирм с моя продуктов код ?
но това не би трябвало да е симбиан анна, въпреки че трябва да се продава от самото начало с него, не съм разполагал с телефона за да потвърдя, а и в нета инфо не виждам...твоя софтуер каква версия е в момента?...да, всъщност е точно симбиан Анна, сега видях...
пиши, като го флашнеш, ако нещо не е наред...paco88 написа:благодаря ти сега е с анна ама 10.32 и искам да сложа по новичкоamigoloco написа:теглиш само маркираните автоматично файлове, които трябва да са 8 на брой и ги поставяш във папка RM-750, която копираш в phoenix products...би трябвало да има беле ъпдейт за nokia 500, но май няма да е февруари...ето тези файлове ти трябватpaco88 написа:понеже до сега не съм теглил от навифирм-а като маркирам този проуктов код който ми каза вдясно излизат 8 маркирани файла от общо много,автоматично са маркирани-тях ли да тегля като цъкна download и трябва ли отметката use productcode ad final path да е маркирана при положение че не ползвам фирм с моя продуктов код ?
Флашването с анна на нокиа 500 става както в тази тема нали ? [You must be registered and logged in to see this link.]
Да.Само не забравяй да изтриеш червения файл от опциите на Феникса.При старата версия(2010) не беше нужно.paco88 написа:Флашването с анна на нокиа 500 става както в тази тема нали ? [You must be registered and logged in to see this link.]
detector- Брой мнения : 139
Местожителство : Варна
Благодарско тия дни ще гледам да я флашна и ще кажа резултатиdetector написа:Да.Само не забравяй да изтриеш червения файл от опциите на Феникса.При старата версия(2010) не беше нужно.paco88 написа:Флашването с анна на нокиа 500 става както в тази тема нали ? [You must be registered and logged in to see this link.]
Аз миналия месец флашнах 3 такива за един ден-на колегите,служебни.Че и ги хакнах.Давай смело!paco88 написа:Благодарско тия дни ще гледам да я флашна и ще кажа резултатиdetector написа:Да.Само не забравяй да изтриеш червения файл от опциите на Феникса.При старата версия(2010) не беше нужно.paco88 написа:Флашването с анна на нокиа 500 става както в тази тема нали ? [You must be registered and logged in to see this link.]
detector- Брой мнения : 139
Местожителство : Варна
Аз като и го взех в събота го хакнах ама видях че е 10.32 версия и искам да и сложа по новата,че нещо не ме кефи със старата,а и гпс-а по-нова версия от 3.06 не ще да тръгва може да тръгне след флаша знам лиdetector написа:Аз миналия месец флашнах 3 такива за един ден-на колегите,служебни.Че и ги хакнах.Давай смело!paco88 написа:Благодарско тия дни ще гледам да я флашна и ще кажа резултатиdetector написа:Да.Само не забравяй да изтриеш червения файл от опциите на Феникса.При старата версия(2010) не беше нужно.paco88 написа:Флашването с анна на нокиа 500 става както в тази тема нали ? [You must be registered and logged in to see this link.]
Similar topics
» Проблем с Нокиа н8
» Tв на на нокиа 808 онлайн???
» WI-FI нещо не е добре
» Може ли да се направи нещо.......?
» Нов ъпдейт 25.7 някой знае ли нещо относно ъпдейта
» Tв на на нокиа 808 онлайн???
» WI-FI нещо не е добре
» Може ли да се направи нещо.......?
» Нов ъпдейт 25.7 някой знае ли нещо относно ъпдейта