Microsoft APPS
+8
SoulSurvivor
jokirulls
mihailradoslavov
xuser
boby_cage
alexbg67
BJlagypa
pslabakov
12 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Microsoft APPS
Привет излезна ъпдейт за Nokia 701 с приложенията на Microsoft
ето ви линк
[You must be registered and logged in to see this link.]
Поздрави
Последната промяна е направена от pslabakov на Пон 30 Яну - 14:05; мнението е било променяно общо 1 път
pslabakov- Брой мнения : 49
Re: Microsoft APPS
А как и за какво точно се ползват тези програми, тъй като на мен ми изплюва някакви глупости за юзър и домейн ?!?
BJlagypa- Брой мнения : 38
Еми те са полезни за потребители на MS Exchange
pslabakov- Брой мнения : 49
А-хъм...pslabakov написа:Еми те са полезни за потребители на MS Exchange
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
В демо снимките на Belle се забелязваше нов E-Mail widget. Като излезе официалното Belle помислих, че всичко това е само рекламен трик. Днес обаче забелязох, че с инсталацията на Microsoft Apps се инсталира и нова версия на E-Mail клиента заедно с точно този widget за нов мейл. Това е много удобно, защото не се налага големият E-Mail widget да стои на основния начален екран, а само един малък shortcut уведомява за нови e-mail съобщения. Ето за какво става въпрос:
Първо трябва да се инсталира PixiEnablersNOCS_v1.0.145.sis, а след това MicrosoftApps.1.0.4809.sis.
Първо трябва да се инсталира PixiEnablersNOCS_v1.0.145.sis, а след това MicrosoftApps.1.0.4809.sis.
Извинявайте, че не е по темата, но от къде да си изтегля този widget за времето?
xuser- Брой мнения : 8
Мда, наистина е по-полезно и много по-добре изглеждащо спрямо онзи "бял парцал"
А и наче widgets за belle има в тази тема - [You must be registered and logged in to see this link.]
А и наче widgets за belle има в тази тема - [You must be registered and logged in to see this link.]
mihailradoslavov- Брой мнения : 135
Местожителство : Ловеч
казва ми че приложението не е съвместимо с телефона ми.Той е нокиа 701. Някой може ли да ми даде линк за инсталация на qt quick component ,защото това ми иска да инсталирам.
jokirulls- Брой мнения : 8
Microsoft Apps v2.00(5016) Symbian^3 Belle Signed
Първо се инсталира файла "Pixi Enablers NOCS v1.00(333) Signed.sis", и то задължително на C, ако не искате да ви зависне инсталацията, и да се наложи да рестартирате телефона( излиза съобщение, че приложението не е съвместимо с този телефон за Nokia N8, E6, 500, но това да не ви притеснява, освен ако нямате свободно място на C), a файла "Microsoft Apps v2.00(5016) Symbian^3 Belle Signed.sis" се инсталира по подразбиране на C, с общо заемащо ценно пространство от 35-40 mb...след инсталацията, първо рестартирайте телефона, преди да ползвате приложенията...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
.
Последната промяна е направена от alexbg67 на Съб 19 Май - 22:23; мнението е било променяно общо 1 път
Този офис мобайл е доста орязан. Съжалявам, че си го сложих, не намерих даже опция да се маркира текста. За мен това е абсолютно безполезно приложение. Quick Office е доста по-добър.
маркиране на дума е чрез почукване 2 пъти върху нея и след това влачиш за да маркираш текста, а има и лупичка, ако нямаш желание да зуумваш текста, не е толкова зле, но има какво да се иска още...boby_cage написа:Този офис мобайл е доста орязан. Съжалявам, че си го сложих, не намерих даже опция да се маркира текста. За мен това е абсолютно безполезно приложение. Quick Office е доста по-добър.
edit workbook
SoulSurvivor написа:маркиране на дума е чрез почукване 2 пъти върху нея и след това влачиш за да маркираш текста, а има и лупичка, ако нямаш желание да зуумваш текста, не е толкова зле, но има какво да се иска още...boby_cage написа:Този офис мобайл е доста орязан. Съжалявам, че си го сложих, не намерих даже опция да се маркира текста. За мен това е абсолютно безполезно приложение. Quick Office е доста по-добър.
Каква може да е причината да не ми позволява да редактирам нито един уъркбук в ексел?
vaifa- Брой мнения : 31
прати ми файл на личен, да го погледна, но до колкото знам тази програма проблем с едитването на xls (excel 97-2003), като и с word (doc) файловете, но не би трябвало да има такъв с xlsx iили docx (2007-2010), до сега само съм разглеждал и не съм едитвал и забелязвам примерно че лупичката при обикновено четене я има само при docx файловте, а при doc я няма(появява се, но само при маркиране на текст), някакво недоразумение в поддръжката явно, но за повече информация, можеш направо да питаш майкрософт, а те трябва да ти отговорят...vaifa написа:SoulSurvivor написа:маркиране на дума е чрез почукване 2 пъти върху нея и след това влачиш за да маркираш текста, а има и лупичка, ако нямаш желание да зуумваш текста, не е толкова зле, но има какво да се иска още...boby_cage написа:Този офис мобайл е доста орязан. Съжалявам, че си го сложих, не намерих даже опция да се маркира текста. За мен това е абсолютно безполезно приложение. Quick Office е доста по-добър.
Каква може да е причината да не ми позволява да редактирам нито един уъркбук в ексел?
След 2 дни ползване установих, че този Офис е много бъгав. И по-точно синхронизацията му с документите. Давам да ми синхронизира с телефона и мейла и ми изкарва документи от вече изтрити мейли (самия документ не може да се отвори). Други документи от паметта на телефона пък не ги показва. От време на време се губят документи и след рестарт на програмата се появяват... Много смотана работа.
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Не инсталирайте на последната версия на Symbian Belle 111.040.0904, ако не искате да ви се бъгне имейл уиджета...по-специално последната версия на Pixi Enablers NOCS v1.00(333) Signed.sis, в която се намира и последната версия на уиджета...
Аз имам проблем с малкия уиджет.Просто иконата стои празна, а иначе си работи, но е само бяла!Имаш ли идея, как да я оправя?SoulSurvivor написа:Не инсталирайте на последната версия на Symbian Belle 111.040.0904, ако не искате да ви се бъгне имейл уиджета...по-специално последната версия на Pixi Enablers NOCS v1.00(333) Signed.sis, в която се намира и последната версия на уиджета...
barir- Брой мнения : 136
само с префлашване, сега пробвам старата версия на pixi enablers, да видя, какво ще стане...barir написа:Аз имам проблем с малкия уиджет.Просто иконата стои празна, а иначе си работи, но е само бяла!Имаш ли идея, как да я оправя?SoulSurvivor написа:Не инсталирайте на последната версия на Symbian Belle 111.040.0904, ако не искате да ви се бъгне имейл уиджета...по-специално последната версия на Pixi Enablers NOCS v1.00(333) Signed.sis, в която се намира и последната версия на уиджета...
EDIT Нито старата нито новата версия сработва нормално с новото беле...
Това с префлашването го пробвах, но дори и тогава, уиджета не се оправи!!!SoulSurvivor написа:само с префлашване, сега пробвам старата версия на pixi enablers, да видя, какво ще стане...barir написа:Аз имам проблем с малкия уиджет.Просто иконата стои празна, а иначе си работи, но е само бяла!Имаш ли идея, как да я оправя?SoulSurvivor написа:Не инсталирайте на последната версия на Symbian Belle 111.040.0904, ако не искате да ви се бъгне имейл уиджета...по-специално последната версия на Pixi Enablers NOCS v1.00(333) Signed.sis, в която се намира и последната версия на уиджета...
barir- Брой мнения : 136
понеже проблема е във фирма, във вградения уиджет...работя по въпроса, ако се получи, ще пиша...barir написа:Това с префлашването го пробвах, но дори и тогава, уиджета не се оправи!!!SoulSurvivor написа:само с префлашване, сега пробвам старата версия на pixi enablers, да видя, какво ще стане...barir написа:Аз имам проблем с малкия уиджет.Просто иконата стои празна, а иначе си работи, но е само бяла!Имаш ли идея, как да я оправя?SoulSurvivor написа:Не инсталирайте на , ако не искате да ви се бъгне имейл уиджета...по-специално последната версия на Pixi Enablers NOCS v1.00(333) Signed.sis, в която се намира и последната версия на уиджета...
EDIT За тези, които ползват последната версия на Symbian Belle 111.040.0904 префлашнете с този [You must be registered and logged in to see this link.], вместо този от фирма, който е публикувал Иво и всичко си идва на място...а самия файл pixi enablers, си е наред....приятна вечер!
Като запаметявам *.xlsx , след това MS Office и File Manager не го намират.
Открива го само Quickoffice???
Явно бъгава работа, както каза Боби - добрият стар QuickOffice rullezz...
след всяко запаметяване, трябва да синхронизираш документите и не файловия ти мениджър не може да намери документа, а ти,самия документ се запаметява на C паметта, но не в папка...не твърдя, че офиса няма бъгове за оправяне, просто за сега е единствената програма, която отваря всички майкрософтски файлове и разполага с най-много инструменти за редактиране, а на който не му харесва, да си ползва quick или smart office, които по стечение на обстоятелствата един без друг не могат (поне последните версии)vaifa написа:Като запаметявам *.xlsx , след това MS Office и File Manager не го намират.
Това,че ги слага в С никак не ме кефи,но иначе верно-excel си е напълно функционален,не е като куик-а,където някои неща не бачкат.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Gmail Apps Browser v1.00
» Favorite Apps 1.0.0; последен ъпдейт 1.2.0
» Acsses apps
» Apps Keeper 1.2.0
» Всички Unlockable Apps от LanternSoft
» Favorite Apps 1.0.0; последен ъпдейт 1.2.0
» Acsses apps
» Apps Keeper 1.2.0
» Всички Unlockable Apps от LanternSoft