Възтановяване на файлове.
5 posters
Страница 1 от 1
Възтановяване на файлове.
Колеги трябва ми програма за възтановяване на файлове от SD карта.
Наложи се да форматирам картата си загубих ценна информация (не съобразих да направя бакъп).
Проблема е че ползвах Handy Save и когато форматирах карта се затриха кодове който сега немога да възтановя.
Ако инстална наново програмата на картата дали имам шанс да си върна загубените данни или с помоща на някъква програма ще мога да си ги възтановя.
Ако има значение карта се ползва на Нокиа Н8.
Благодаря предварително.
Наложи се да форматирам картата си загубих ценна информация (не съобразих да направя бакъп).
Проблема е че ползвах Handy Save и когато форматирах карта се затриха кодове който сега немога да възтановя.
Ако инстална наново програмата на картата дали имам шанс да си върна загубените данни или с помоща на някъква програма ще мога да си ги възтановя.
Благодаря предварително.
FDGO- Брой мнения : 54
Местожителство : Лясковец
Re: Възтановяване на файлове.
FDGO написа:Колеги трябва ми програма за възтановяване на файлове от SD карта.
Благодаря предварително.
Единствената програма която съм виждал да работи и да възтанови голяма част от файловете ми,се казва Recuva и можеш да я намериш в google безплатна е.Дано да стане при мен работи възтановявала ми е повече от 70%от изтрити снимки и файлове.Успех!!!
stre4- Брой мнения : 75
Местожителство : Плевен
Пробвай и Get Data Back FAT32. С нея съм възстановявал данни на хард диск, който е бил с изтрити дялове и впоследствие форматирани.
recuvasetup1.40 и на мене ми е помагала! Най-малкото може да се пробва - няма да навреди. Успех
fumar- Брой мнения : 32
Благодаря на всички за съветите.
Ползвах recuvasetup1.40 и успях да намеря изтритите файлове и да ги възтановя на картата памет.
Инсталирах си Handy Safe но няма никъкъв ефект , кодовете пак ги няма , нещо немогат да се намерят с програмата.
Извод: трябва да се внимава когато се търка нещо
И малко извън темата инсталирах си версия на Handy Safe v5.09.S60v3.SymbianOS9 и си тръгна на N8-та без проблем.
Към админите, темата може да се трие.
Поздрави
Ползвах recuvasetup1.40 и успях да намеря изтритите файлове и да ги възтановя на картата памет.
Инсталирах си Handy Safe но няма никъкъв ефект , кодовете пак ги няма , нещо немогат да се намерят с програмата.
Извод: трябва да се внимава когато се търка нещо
И малко извън темата инсталирах си версия на Handy Safe v5.09.S60v3.SymbianOS9 и си тръгна на N8-та без проблем.
Към админите, темата може да се трие.
Поздрави
Ахам, ти си се опраЙл и темата може се трие, кой чел - чел?..
Докато админите не са те послушали, на жената картата (микро есде) нещо бъгна жестоко. Виждат се файловете на компютър с кард рийдър, но не могат да се теглят. Снимките ги дръпнах с около 5к/сек, но клипчетата не става. Аз нова и купих, но все ми се щеше да спася към 400мб с моето малко детенце...
Докато админите не са те послушали, на жената картата (микро есде) нещо бъгна жестоко. Виждат се файловете на компютър с кард рийдър, но не могат да се теглят. Снимките ги дръпнах с около 5к/сек, но клипчетата не става. Аз нова и купих, но все ми се щеше да спася към 400мб с моето малко детенце...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Единственото, което ми идва на ум е да пробваш с програмата Tera Copyalexbg67 написа:Ахам, ти си се опраЙл и темата може се трие, кой чел - чел?..
Аз се оправих с recuvasetup и кард рийдър и успях да си дръпна и някой файлове като видео и снимки.Снимките ги дръпнах с около 5к/сек, но клипчетата не става. Аз нова и купих, но все ми се щеше да спася към 400мб с моето малко детенце...
Дано имаш успех в начинанието.
Поздрави
Единственото, което ми идва на ум е да пробваш с програмата Tera Copyboby_cage написа:
Боби, както винаги си златен, приятелю, но мазалото е по-голямо дори и за твоите представи...
I give up.
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Similar topics
» TIF файлове
» [Заявка] Pls Качи тези файлове от Symbian Belle!
» Изтриване на файлове
» Плейване на видео файлове
» Проблем със свалянето на файлове
» [Заявка] Pls Качи тези файлове от Symbian Belle!
» Изтриване на файлове
» Плейване на видео файлове
» Проблем със свалянето на файлове
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|