OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
+28
grigorov90
morto
opsato
wise guy
toshkabg
expectedtar
emobmw
darko1acab
ivanko_rs
The0ne
sarpy
$©@®N™
skuck
paco88
multiserver
AntiGator
eksoldier
alexbg67
novak
mitko992
C7C7C7
epoc
SoulSurvivor
mihailradoslavov
BJlagypa
TheBigOne
AD_Ofink
ivo777
32 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
да, за тази [You must be registered and logged in to see this link.]
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
ха евала ти !!! проработи !
multiserver- Брой мнения : 36
инсталирай си уиджетите допълнително, ето ти и [You must be registered and logged in to see this link.]...макар и да изписва, че са несъвместими с телефона, си работят перфектно, поне за сега...paco88 написа:ами цифровия чаовник в началото го имаше после сложих мода дет става прозрачен и ся изчезна няма го и брояча за данни абе общо взето сумарно ги няма половината сигурно...mitko992 написа:За кои уиджети говориш, при мен ги има ама няма тези за времето и подобните, тях пак трябва отделно да се добавят!
нов проблем-при ползване на опера браузър изведнъж изписва поставете сим и се рестартира. Дали е от операта или нещо друго...
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Да ти кажа това ми се случи двапати на мене а съм с Офи Анна и незнам на какво се далжи,и съжелявам май малко бягам от тематаpaco88 написа:нов проблем-при ползване на опера браузър изведнъж изписва поставете сим и се рестартира. Дали е от операта или нещо друго...
The0ne- Брой мнения : 57
Местожителство : Кюстендил
да ама и ти ли си с опера? идеята ми е дали не е от белето или е от браузъраssn8 написа:Да ти кажа това ми се случи двапати на мене а съм с Офи Анна и незнам на какво се далжи,и съжелявам май малко бягам от тематаpaco88 написа:нов проблем-при ползване на опера браузър изведнъж изписва поставете сим и се рестартира. Дали е от операта или нещо друго...
За втори път ми замръзна при браузване.
Здравейте колеги,снощи го инсталирах белето обаче още от тогава почна да застива дисплея от време на време без значение какво ровиш.Днес пък ми се случи на 2 пъти да не мога да избера номер,избирам го от указателя обаче нищо не става.Рестартирах и се оправи.Незнам на какво се дължи,но смятам да си върна ана-та,с нея нямах грижи,поне докато не излезе нещо по-изчистено.
ivanko_rs- Брой мнения : 32
Местожителство : Русе
Въобще без нищо да съм правил на него е как си е седял вада го от джоба и е такаpaco88 написа:да ама и ти ли си с опера? идеята ми е дали не е от белето или е от браузъраssn8 написа:Да ти кажа това ми се случи двапати на мене а съм с Офи Анна и незнам на какво се далжи,и съжелявам май малко бягам от тематаpaco88 написа:нов проблем-при ползване на опера браузър изведнъж изписва поставете сим и се рестартира. Дали е от операта или нещо друго...
The0ne- Брой мнения : 57
Местожителство : Кюстендил
Току що взех решение да се върна на предния фирм ,0609 на бг с него нямах никакви проблеми.Благодаря на Иво за труда с офиц. версия но предния му фирм дето го направи за момента е най-качествен и ще си сложа пак него.ssn8 написа:Въобще без нищо да съм правил на него е как си е седял вада го от джоба и е такаpaco88 написа:да ама и ти ли си с опера? идеята ми е дали не е от белето или е от браузъраssn8 написа:Да ти кажа това ми се случи двапати на мене а съм с Офи Анна и незнам на какво се далжи,и съжелявам май малко бягам от тематаpaco88 написа:нов проблем-при ползване на опера браузър изведнъж изписва поставете сим и се рестартира. Дали е от операта или нещо друго...
аз флашнах със със стария му фирм, като заместих само core файла, с този на официалната версия, след като го отключих.ivanko_rs написа:Здравейте колеги,снощи го инсталирах белето обаче още от тогава почна да застива дисплея от време на време без значение какво ровиш.Днес пък ми се случи на 2 пъти да не мога да избера номер,избирам го от указателя обаче нищо не става.Рестартирах и се оправи.Незнам на какво се дължи,но смятам да си върна ана-та,с нея нямах грижи,поне докато не излезе нещо по-изчистено.
Отново съм със стария (0609 на бг) фирм и смятам да си стоя с него най-добрия който съм ползвал досега.Отново благодарности на Иво за труда и наздраве да се стоплим в това мразовито време
Едит:какво забелязвам-след като си сложиш предишната версия 0609 при стартиране пак го има "здрависването" дето по принцип е махнато хм интересно
Едит:какво забелязвам-след като си сложиш предишната версия 0609 при стартиране пак го има "здрависването" дето по принцип е махнато хм интересно
аз реших да дам втори шанс на фирма, понеже Иво твърди, че на него му върви перфектно, а аз нямам причина да не му вярвам...този път успешно стигнах и преминах тест мода, за което съм изключително щастлив, на belle никога не ми се беше случвало, понеже до сега винаги флашвах чрез заместване...ще видя, как ще се държи този път.
amigoloco написа: инсталирай си уиджетите допълнително, ето ти и [You must be registered and logged in to see this link.]...макар и да изписва, че са несъвместими с телефона, си работят перфектно, поне за сега...
на мен тия уиджети не ми бачкат ... значи инсталирам ги въпреки че ми дава че не са съвместими ... има ги в инсталирани приложения ... обаче няма как да ги сложа на десктопите ... понеже липсват в менютата за притурки и за уиджети мислих да си слагам версията в която бяха вградени ... но нали ужким тази е най новата ... ще почакам да видя как се държи и ако не ми хареса ....
Някой може ли да ми каже дали играта Fragger тръгва на това Беле, защото съм почти накрая на играта и не искам да си прецаквам сейфа ;д
На миналото Беле не тръгваше и затова се върнах към Анна
На миналото Беле не тръгваше и затова се върнах към Анна
darko1acab- Брой мнения : 23
amigoloco написа:аз реших да дам втори шанс на фирма, понеже Иво твърди, че на него му върви перфектно, а аз нямам причина да не му вярвам...този път успешно стигнах и преминах тест мода, за което съм изключително щастлив, на belle никога не ми се беше случвало, понеже до сега винаги флашвах чрез заместване...ще видя, как ще се държи този път.
Наистина откакто излезе официалното Belle съм с него и нямам нито един от по-горе изброените проблеми...
Уиджетите ги инсталирай в С дяла и ще ти се появят иконите.
emobmw- Брой мнения : 5
amigoloco написа:За втори път ми замръзна при браузване.
За замръзването не знам,но ето една хитринка браузъра да стане още по-бърз,просто изключете JAVA/ECMA скрипта от настройките (все още не съм го тествал,по съвет на един мой приятел):
Много странно,снощи и аз реших да му дам още един шанс на белето и го флашнах на ново.За сега няма никакви проблеми и по интересното е че ми се появиха инсталирани приложения които с предното флашване ги нямаше като CNN, E , Nat Geog. и още няколко.Иво имам питане как мога да ги деинсталирам понеже не ми трябват, а ми дава че е невъзможно
П.П. GarminMobilXT втрви ли на беле ,че на мене ми прави едни номера.
П.П. GarminMobilXT втрви ли на беле ,че на мене ми прави едни номера.
ivanko_rs- Брой мнения : 32
Местожителство : Русе
аз откакто Иво пусна тази версия съм с нея, но нямам тези проблеми. направих чиста инсталация с пълен формат на телефона преди да флашна. нямам приложенията за онлайн тв, единственото което не ми се нрави е че май нещо вградения браузър не се представя мн. добре. сега съм направил настройките както препоръчваш ще видя дали има промяна
Последната промяна е направена от mihailradoslavov на Пет 10 Фев - 18:06; мнението е било променяно общо 1 път
mihailradoslavov- Брой мнения : 135
Местожителство : Ловеч
защо не си сложиш опера браузър вместо вградения аз се влюбих в него даже се през него съм влязълmihailradoslavov написа:аз откакто Иво пусна тази версия съм с нея, но нямам тези проблеми. направих чиста инсталация с пълен формат на телефона преди да флашна. нямам приложенията за онлайн тв, единственото което не ми се нрави е че май нещо вградения браузър не се представя мн. добре. сега съм махнал джавата и ще видя дали ще има промяна.
И какво му е на вградения ако не е тайна?
Между другото с изключен JAVA скрипт браузъра направо литна
Между другото с изключен JAVA скрипт браузъра направо литна
Мислех да чакам официалния ъпдейт през Ови Сюит но путьовците ме вбесиха страхотно и не издържах. Съответно - формат и чист флаш без заместване.. Засега работи като заводско Сега започвам да наливам обратно нещата. Ако забележа нещо ще пиша.
П.С. Благодарности на Иво!
П.С. Благодарности на Иво!
expectedtar- Брой мнения : 4
Мда, като го спрях и аз усетих че има разлика. А иначе за операта не съм й голям фен Въпреки че на всички предни телефони съм я ползвал, но за момента вградения по ми допада ...
mihailradoslavov- Брой мнения : 135
Местожителство : Ловеч
Opera не поддържа Flash, така че става малко тегаво да менкаш браузърите всеки път, когато се появи необходимост...paco88 написа:защо не си сложиш опера браузър вместо вградения аз се влюбих в него даже се през него съм влязъл
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл made by Ivo777 reworked by SoulSurvivor
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 на БЪЛГАРСКИ език с ФИКС за клавиатурата на кирилица
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл made by Ivo777 reworked by SoulSurvivor
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 на БЪЛГАРСКИ език с ФИКС за клавиатурата на кирилица
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите