Хак за Симбиан БЕЛЛЕ?
4 posters
Страница 1 от 1
Хак за Симбиан БЕЛЛЕ?
Пробвах с това:
https://symbian-modders.bulgarianforum.net/t596-topic
Не стана... пробвах с Нортън, беше станало, преди да си форматирам паметта, след това инсталвах нортън, всичко направих, ром пачера си му бяха отметнати пачовете, дава грешка в сертификата на приложенията. Сложих инсталсървър.ехе почна да дава file corrupted... на Анна върви перфектно хака на Нотър, сигурно 5 пъти, връщах до ПР 1.1 - АННА - БЕЛЛЕ и не става, и не става... има ли хак за Белле?
https://symbian-modders.bulgarianforum.net/t596-topic
Не стана... пробвах с Нортън, беше станало, преди да си форматирам паметта, след това инсталвах нортън, всичко направих, ром пачера си му бяха отметнати пачовете, дава грешка в сертификата на приложенията. Сложих инсталсървър.ехе почна да дава file corrupted... на Анна върви перфектно хака на Нотър, сигурно 5 пъти, връщах до ПР 1.1 - АННА - БЕЛЛЕ и не става, и не става... има ли хак за Белле?
Snuupy- Брой мнения : 39
Re: Хак за Симбиан БЕЛЛЕ?
Да но трябва да си го вградиш във фирма иначе чакаме нов метод за хакване ... тези installserver RP+ не бачка на тази версия. Оправили са го
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
Аз съм си хакнал телефона с метода на боби, имам 2 въпроса.
1. Ще ми тръгне ли официалния ъп, да не ми дава грешка като го слагам, и
2. дали след евентуален ъп тела ще остане хакнат
пп. май въпросите ми не са мн по темата, но ако някой знае нека помогне.
мерси
1. Ще ми тръгне ли официалния ъп, да не ми дава грешка като го слагам, и
2. дали след евентуален ъп тела ще остане хакнат
пп. май въпросите ми не са мн по темата, но ако някой знае нека помогне.
мерси
sarpy- Брой мнения : 102
Някой ще ми дадели съвет какво да правя, да чакам или да слагам приготвения от Иво?
отговорих не въднъж вече днес на този въпрос, не ъпдейтвай, а флашни на чисто..ако фирма ти не беше хакван и беше официален, а не изтекла бета, щях да ти кажа да ъпдейтваш, но иначе, ако не искаш да си имаш проблеми, не ъпдейтвай.sarpy написа:Някой ще ми дадели съвет какво да правя, да чакам или да слагам приготвения от Иво?
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
amigoloco написа:отговорих не въднъж вече днес на този въпрос, не ъпдейтвай, а флашни на чисто..ако фирма ти не беше хакван и беше официален, а не изтекла бета, щях да ти кажа да ъпдейтваш, но иначе, ако не искаш да си имаш проблеми, не ъпдейтвай.sarpy написа:Някой ще ми дадели съвет какво да правя, да чакам или да слагам приготвения от Иво?
Мерси за отговора
Similar topics
» Хак за Белле
» Симбиан АННА 25.007
» Смяна на щрифтовете на Белле
» Видео плейъра от Анна За Белле :)
» Grid Menu- търся за Белле
» Симбиан АННА 25.007
» Смяна на щрифтовете на Белле
» Видео плейъра от Анна За Белле :)
» Grid Menu- търся за Белле