Приложенията от Symbian "Anna" за "Bellе"
2 posters
Страница 1 от 1
Приложенията от Symbian "Anna" за "Bellе"
Здравейте, вчера ми дойде ъпдейта и сега съм с "Белле", два пъте по бърз от анна и 10 пъте по смотан, много ми липсват някой приложенията( или нещо такова ) които само мога да ги опиша:
1. Часовника (цифровия с календара и профила) , сегашния е един огромен и безполезен
2. Прозореца в който отиваха всички съобщения и пропуснати повиквания, те си седяха там без да пречат и когато имам време се занимавах с тях, (events нещо си беше май)
3. Същия прозорец само че за пощата, заемаше само един ред място и беше много удобен, сегашния е - огромен,грозен,лъскав, непотребен,
4. Скрийнсеивара който беше един голям часовник цифров, сегашния е доста зле.
Ако някой има идея как мога да си върна тези удобства без да се връщам на старата версия ще съм благодарен много
1. Часовника (цифровия с календара и профила) , сегашния е един огромен и безполезен
2. Прозореца в който отиваха всички съобщения и пропуснати повиквания, те си седяха там без да пречат и когато имам време се занимавах с тях, (events нещо си беше май)
3. Същия прозорец само че за пощата, заемаше само един ред място и беше много удобен, сегашния е - огромен,грозен,лъскав, непотребен,
4. Скрийнсеивара който беше един голям часовник цифров, сегашния е доста зле.
Ако някой има идея как мога да си върна тези удобства без да се връщам на старата версия ще съм благодарен много
zarobg- Брой мнения : 7
Местожителство : Милано
Re: Приложенията от Symbian "Anna" за "Bellе"
Единствения начин е да направиш Downgrade и да си върнеш отново Symbian Anna.
Similar topics
» Ъпдейт за Symbian^3 OS - Symbian Anna!!!
» RQ:Symbian Anna за C7
» Symbian Anna за Е7
» LeControl - v.1.09(0) Symbian ^3/Anna
» Въпрос за Symbian Anna
» RQ:Symbian Anna за C7
» Symbian Anna за Е7
» LeControl - v.1.09(0) Symbian ^3/Anna
» Въпрос за Symbian Anna
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|