Mozila Firefox 4.0 Final - тест за бързина!!!
4 posters
Страница 1 от 1
Mozila Firefox 4.0 Final - тест за бързина!!!
Лека закачка към феновете на прехвалените хромове,опери и т.н. Всичко това се случва на крайно слабичкия ми лаптоп (на цена под 700 лева чисто нов),през рутер (през 2 дебели стени,сила на сигнала 74%),като същевременно синът ми в другата стая на настолния също ползваше интернет За да добиете по-ясна представа-настолния ми компютър на торенти с много сийдъри докарва скорост 11.5MB/s...за сравнение лаптопа ми никога не е вдигал повече от 2.1MB/s (пак на торенти със много сийдъри).Едно уточнение-говорим за мегабайти,а не мегабити...
Чак не ми се мисли ако бях направил този тест на настолния ми компютър,резултата със сигурност щеше да бъде абсолютно размазващ
Пускайте клипа на 720p и се кефете на гледката
Re: Mozila Firefox 4.0 Final - тест за бързина!!!
Мнението за Лисицата ми го знаеш,но пак да кажа.За мен това е най тромавия браузър в момента.Можеше да споменеш че нета ти в къщи е 100мб/с.78% през рутера[ограничен е до54мб/с]са близо 42мб/с. което мисля че никак не е малко.Нормално е на такъв нет да върви добре.Нека кажат хората които са на БТК с 12мб/с дали с такава бързина се отварят страниците???Сутринта други думи чух за Операта ама това е друга тема
alexx- Брой мнения : 50
Местожителство : Бургас
Време е да направиш нови изчисления,защото международния ми интернет е ограничен до 20 мегабита в секунда...
С риск да се повторя пак ще кажа,че дори от локалната LAN мрежа (сървъра на интернет доставчика ми),от Замунда със 100+ сийдъри (откъдето с настолния съм свалял с 11.5 мегабайта в секунда) този лаптоп никога,ама никога не е превишавал 2.1MB при даунлоуд!!!Явно го подпира вградената му мрежова карта...
Така обяснено по-ясно ли става за какво иде реч?
EDIT: Почти със същата бързина зареждаше страниците дори като тествах мобилния интернет на VIVACOM от телефона си,шернат към лаптопа с програмата JokuSpot Ха сега да видим
4-тата версия на Firefox си е бърза и стабилна,две мнения не може да има
С риск да се повторя пак ще кажа,че дори от локалната LAN мрежа (сървъра на интернет доставчика ми),от Замунда със 100+ сийдъри (откъдето с настолния съм свалял с 11.5 мегабайта в секунда) този лаптоп никога,ама никога не е превишавал 2.1MB при даунлоуд!!!Явно го подпира вградената му мрежова карта...
Така обяснено по-ясно ли става за какво иде реч?
EDIT: Почти със същата бързина зареждаше страниците дори като тествах мобилния интернет на VIVACOM от телефона си,шернат към лаптопа с програмата JokuSpot Ха сега да видим
4-тата версия на Firefox си е бърза и стабилна,две мнения не може да има
Ето един сайт за тестване на браузъри.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Резултати при мен
591215 - CHROME
399212 - FIREFOX 5.0 FINAL
Машината ми е с 5 гб рам двуядрен атлон на 2.9 гхз и видеокарта HD5750 1GB
[You must be registered and logged in to see this link.]
Резултати при мен
591215 - CHROME
399212 - FIREFOX 5.0 FINAL
Машината ми е с 5 гб рам двуядрен атлон на 2.9 гхз и видеокарта HD5750 1GB
x1988- Брой мнения : 31