Програми в папки
3 posters
Страница 1 от 1
Програми в папки
Привет! Преди малко си флашнах тел. с някакъв фърмуер от чуждостранен сайт. Това, което ме дразни е че всичко е подредени по папки. Свикнах всичко да е в 1но меню. Как мога да се върна към хаус-а
Re: Програми в папки
При положение че тук е пълно с фирм-ове защо си го теглил от чужд сайт най-добре флашни с "наш" и всичко да си е наредmarmota написа:Привет! Преди малко си флашнах тел. с някакъв фърмуер от чуждостранен сайт. Това, което ме дразни е че всичко е подредени по папки. Свикнах всичко да е в 1но меню. Как мога да се върна към хаус-а
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Ами бях с последното беле на Иво, но постоянно почва да дава някви бъгове, яко да цепи и почна да ме дразни, после минах на анна, но прекалено много съм свикнал на белето и реших да разгледам как са чуждестранните и сега качих 1но, което се държи направо свръхчовешки добре и много ми допада, само искам да си върна хаус-а обратно
Ами конкретно за това нзmarmota написа:Ами бях с последното беле на Иво, но постоянно почва да дава някви бъгове, яко да цепи и почна да ме дразни, после минах на анна, но прекалено много съм свикнал на белето и реших да разгледам как са чуждестранните и сега качих 1но, което се държи направо свръхчовешки добре и много ми допада, само искам да си върна хаус-а обратно
А също искам и да попитам, понеже имам проблеми с мапс, как мога да го изтрия изцяло, за да го инсталирам пак Смисъл, от системните папки, кои са папките, защото не става по процедурата със задържането и натискането на делете, по простата причина, че изобщо няма иконка делете
папка cities е за картитеmarmota написа:А също искам и да попитам, понеже имам проблеми с мапс, как мога да го изтрия изцяло, за да го инсталирам пак Смисъл, от системните папки, кои са папките, защото не става по процедурата със задържането и натискането на делете, по простата причина, че изобщо няма иконка делете
аааа от къде мога да я взема
проблема е че като цъкна върху приложението и ме изхвърля и изобщо не го зарежда
проблема е че като цъкна върху приложението и ме изхвърля и изобщо не го зарежда
включи телефона в режим мас мемори и я изтрий оттамmarmota написа: аааа от къде мога да я взема
Значиии, незнам кво направих, трих, инсталирах нови версии, слагах мемори карти, трих и от там иии в крайна сметка с 30000 зора ги подкарах, мерси за помоща !
важното е че си се оправилmarmota написа:Значиии, незнам кво направих, трих, инсталирах нови версии, слагах мемори карти, трих и от там иии в крайна сметка с 30000 зора ги подкарах, мерси за помоща !
Отваряш с x-plore или друг браузер на телефона C:/private/200113dd/content/matrixmenudata.xml отваряш го с опция Edit и променяш <menudata id="0" xmlns:menu="http://www.s60.com/xml/applicationshell/1" version="6.0"> на 5.1 и венага рестартираш телефона,но ако и така не стане пиши ще ти пратя оригиналния файлmarmota написа:Привет! Преди малко си флашнах тел. с някакъв фърмуер от чуждостранен сайт. Това, което ме дразни е че всичко е подредени по папки. Свикнах всичко да е в 1но меню. Как мога да се върна към хаус-а
kras6bmw- Брой мнения : 54
Местожителство : Варна
Similar topics
» Две еднакви папки Nokia_Belle?
» Преместване на програми от С на Mass memory
» ТВ програми
» Мод добавящ папки в менюто на BELLE
» Ненужни програми
» Преместване на програми от С на Mass memory
» ТВ програми
» Мод добавящ папки в менюто на BELLE
» Ненужни програми