Ъпдейт за Anna на Nokia N8
4 posters
Страница 1 от 1
Ъпдейт за Anna на Nokia N8
Здравейте! За първи път пиша тук тъй като от няколко месеца се радвам на N8. От известно време гледам, че ми стояха 2-3 ъпдейта за Анна-та. Но днес чак реших да си ги метна. Обаче Бел излезе официално преди 24 часа за България и сега през PC Suite виждам само ъпдейта към Бел, а тези към Анна не се виждат. Има ли начин да се видят? Мерси предварително!
strikercho- Брой мнения : 51
Re: Ъпдейт за Anna на Nokia N8
Прова ли през телефона да се ъпдейтнеш?Но малко ме съмнява след като излезе беле,нокиа да продължат поддръжката на анна или ъпдейте за нея.
kras6bmw- Брой мнения : 54
Местожителство : Варна
Пробвах веднага след като се дискънектнах от компа. Но от телефона ми дава, че е изленала нова версия на ОС и ме препраща към свързване с РС...
Е значи,няма на къде или слагаш беле или може да се поровиш в чичко гоогъл,за да разбереш какви са били последните ъпдейти и после евентуално пак с него да им намериш инсталационните файлове.А ти защо не сложиш белле ми ще седиш с тази анна?
Ще видя и в нета, но ми се искаше от Nokia Suite. Ами стоя с Анна засега най-вече заради някои софтуерни недомислици(смс-ите, например) и основно проблема с аутофокуса на камерата.
Еми сложи си някое пипнато беле и си готов
За съжаление в нета не открих от къде мога да сваля последната версия на Анна. Тук във форума дали има оригинална 025.007?
Свали я с navifirm
Не че искам да натрапвам моето мнение,но пробвай Беле (къстъм естествено) тук от форума има голям избор няма да съжаляваш,а относно дали има 25,007-има я в сецията къстъм фирмеърstrikercho написа:За съжаление в нета не открих от къде мога да сваля последната версия на Анна. Тук във форума дали има оригинална 025.007?
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Колегата Боби мисля беше поствал линк с ъпдейтите за Анна тук, във форума, но не помня вече...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Пробвах с navifirm, намерих софтуера, но не ми се сваля. До към 30% и зацикля. А тук във форума не намерих пост с ъпдейти за Анна. Ако някои намери ще съм много благодарен!
ПС: Мисля, че ги намерих от boby_cage, предполагам. Но има линк "Изтегли", с който не мога да се справя.
ПС: Мисля, че ги намерих от boby_cage, предполагам. Но има линк "Изтегли", с който не мога да се справя.
Последната промяна е направена от strikercho на Чет 1 Мар - 14:37; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Нова информация)
От навифирм са си доста "голички" фирмовете,аз лично предпочитам модифицирани тук от форума,ти май държиш да е Анна,така ли?strikercho написа:Пробвах с navifirm, намерих софтуера, но не ми се сваля. До към 30% и зацикля. А тук във форума не намерих пост с ъпдейти за Анна. Ако някои намери ще съм много благодарен!
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Ами...държах да не е къстъм Anna, a да си е сток. Обаче с navifirm нищо не можах да сваля. Или 30 или 10% и до там. Намерих от един руски(хехе) форум ъпдейтите за Anna 1/2 и 2/2, които всъщност ми липсваха. И ги сложих. Липсваше само това с QT, за което нищо не знаех и пуснах отделна тема. Та до там с navifirm съм Мерси на всички, ако някой нещо се сети ще съм много благодарен.
Similar topics
» Проблем след ъпдейт със Symbian Anna
» CuteTube2 v0.5.2 Symbian Anna/Belle; последен ъпдейт v0.5.3
» Nokia C7-проблемен ъпдейт
» Проблем с Nokia C6-01 след ъпдейт Симбиан Анна
» Nokia Email 3.04(5); последен ъпдейт 3.04(18)
» CuteTube2 v0.5.2 Symbian Anna/Belle; последен ъпдейт v0.5.3
» Nokia C7-проблемен ъпдейт
» Проблем с Nokia C6-01 след ъпдейт Симбиан Анна
» Nokia Email 3.04(5); последен ъпдейт 3.04(18)
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите