Въпрос за ъпдейт
3 posters
Страница 1 от 1
Въпрос за ъпдейт
Интересува ме да ли ако си ъпдейтна телефона с помоштта на ovi когато излезе по новия софт ще ми остане менюто на БГ?Продуктовия кода не ми е за БГ но последния ъпдейт(PR.1.2) го направих през Wi-fi мрежа и след това всичко си беше OK менюто ми остана на БГ.А за ъпдейта(PR 1.1) телефона го флашнах с феникс,защото мислех,че ще си загубя БГ менюто.Но сега след последния ъпдейт ми е чудно защо ми остана на БГ телефона след като продуктовия код не му е както казах за БГ.
predator_v_bg- Брой мнения : 76
Re: Въпрос за ъпдейт
Никой ли не може да ми каже?
Ако си флашнеш телефона с Nokia Ovi Suite ще ти изчезне БГ езика.predator_v_bg написа:Никой ли не може да ми каже?
Добре,а ако го направя ъпдейта през Wi-fi от самия телефон както го направих сега последния път (за PR 1.2) пак ли ще се затрие БГ езика?
Благодаря ти boby_cage за отговора!
boby_cage ти можеш ли да ми отговориш?Благодаря ти!
predator_v_bg написа:Добре,а ако го направя ъпдейта през Wi-fi от самия телефон както го направих сега последния път (за PR 1.2) пак ли ще се затрие БГ езика?
При мен не изчезна. Направих ъпдейт към PR 1.2 през Wi-fi.
Lazzarus- Брой мнения : 16
Местожителство : Густо, майна!
И аз направих ъпдейта за PR1.2 през Wi-fi и ми беше много странно,че не изчезна БГ езика а се запази.Затова пуснах и темата да разбера нещо по въпроса.Благодаря ти за изразеното мнение.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите