Kinoni Remote Desktop (WiFi connection)
+4
gani76
mitko992
m1tk0
The0ne
8 posters
Страница 1 от 1
Kinoni Remote Desktop (WiFi connection)
Това е доста интересна програма която намерих днес и за разлика от доста други я тествах и работи
Значи сваляте [You must be registered and logged in to see this link.]
1.Инсталирате първо на PC-то програмата в края на инсталирането ще ви даде IP и ще ви пита каква да е паролата
2.Инсталирате на телефона iap_installer а след това Kinomi RemoteDektop
3.Стартирате програмата на PC-то а след това и на телефона,натискате старт и ще ви поиска ИП адрес а след това и парола.
Тествах програмата работи само че препоръчвам ръчно да се свържете с WiFi мрежата си преди да пуснете програмата
Значи сваляте [You must be registered and logged in to see this link.]
1.Инсталирате първо на PC-то програмата в края на инсталирането ще ви даде IP и ще ви пита каква да е паролата
2.Инсталирате на телефона iap_installer а след това Kinomi RemoteDektop
3.Стартирате програмата на PC-то а след това и на телефона,натискате старт и ще ви поиска ИП адрес а след това и парола.
Тествах програмата работи само че препоръчвам ръчно да се свържете с WiFi мрежата си преди да пуснете програмата
The0ne- Брой мнения : 57
Местожителство : Кюстендил
Re: Kinoni Remote Desktop (WiFi connection)
На мен винаги ми изписва Invali password
m1tk0- Брой мнения : 5
Мда забелязах че прави този номер за това като ти поиска парола отвараш папката на програмата и стартираш servercfg.exe пишеш нова парола там от сорта на 123 въвеждаш я на телефона даваш първо ок на телефона и веднага след това на програмата и 100% се връзваm1tk0 написа:На мен винаги ми изписва Invali password
При мен работи безупречно, сложих само 2 цифри за парола и стана, а другия вариант е да не задавате парола и пак става !!!
mitko992- Брой мнения : 85
collectorbg написа:The0ne написа:Мда забелязах че прави този номер за това като ти поиска парола отвараш папката на програмата и стартираш servercfg.exe пишеш нова парола там от сорта на 123 въвеждаш я на телефона даваш първо ок на телефона и веднага след това на програмата и 100% се връзваm1tk0 написа:На мен винаги ми изписва Invali password
Потвърждавам,приложението не работи(въпреки гореописаните "гимнастики")!
Странно но още преди да го кача тук го изпробвах и работеше и дори снощи щяла вечер го ползвах за да си пускам сериалите без да ставам от леглото и няма грешка пробваи с парола 1 или без парола и виж дали ще стане,но потвърждавам приложението работи на 100% има само случай в които телефона прави лек номер и немаха картинката на програмата но пак отчита че работи дори без да виждаш десктопа на телефона в такъв случай просто натискаш мену бутона и след това през таск мениджара пак връщаш програма и всичко е както трябва.
И при мен работи,малко мудно но все пак работи
gani76- Брой мнения : 10
Клиента, който инсталирате на PC-то, има проблем със запомнянето на паролата Ви. Просто трябва да се дублират символите.
Например - ако паролата Ви е 123, трябва да зададете на програмката - 112233 и ОК.
Например - ако паролата Ви е 123, трябва да зададете на програмката - 112233 и ОК.
alextalexus- Брой мнения : 12
Да наистина така работи и при мен работи страшно бързо, добре и точно!
mitko992- Брой мнения : 85
При мен не става нищо!!!
Дава ми че се conect-ва и после пак ми пише welcome to Kinoni. Някакви идеи защо? Иначе РЕП+
Дава ми че се conect-ва и после пак ми пише welcome to Kinoni. Някакви идеи защо? Иначе РЕП+
okismoky- Брой мнения : 19
Инсталира ли първо Iap_installer преди kinomisilver_bg написа:Защо ми дава ГРЕШКА ПРИ АКТУАЛИЗАЦИЯ на IAP файла ?
Еми именно ,инсталирам IAP но ми дава грешка по преди да почне да инсталира.Но съвсем случайно тръгна без IAP installer ,всъщност каква роля играе,за по хубаво качество ли ?
Попринцип няма да ти даде да инсталираш kinomi без него но може би ти вече имаш инсталиран и то по нова версия и за това ти е изписало така и затова и ти тръгва kinomi това е единствения отговор които намирам аз за най вероятенsilver_bg написа:Еми именно ,инсталирам IAP но ми дава грешка по преди да почне да инсталира.Но съвсем случайно тръгна без IAP installer ,всъщност каква роля играе,за по хубаво качество ли ?
Ами имах 1.03 ако не се лъжа замених го с 1.02 и се свърза уж ама не знам и аз честно казано
Инсталирах от nokia store версия 1.5. Чрез WiFi се свързва, макар и не от първия път.
Искам да се свържа и чрез мобилен интернет.
Някой би ли обяснил как става това -"За достъп от вън порт 5051 трябва да е отворен за ТСР" .
И въобще възможно ли е свързване чрез интернет?
Искам да се свържа и чрез мобилен интернет.
Някой би ли обяснил как става това -"За достъп от вън порт 5051 трябва да е отворен за ТСР" .
И въобще възможно ли е свързване чрез интернет?
etgecata- Брой мнения : 10
Similar topics
» Kinoni Remote Desktop
» Remote S60 Pro
» vlc remote control
» GPP Remote Control
» Mobilewitch Bluetooth Remote Control
» Remote S60 Pro
» vlc remote control
» GPP Remote Control
» Mobilewitch Bluetooth Remote Control
Страница 1 от 1