Части за Н8
4 posters
Страница 1 от 1
Re: Части за Н8
в ebay има разни копия, на тези капаци, аз си търся горния капак, че моя е малко поочукан вече...marmota написа:Здравейте, търся си части за нокия н8 най-вече пластмасовия долен корпус Благодаря !
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
SoulSurvivor написа:в ebay има разни копия, на тези капаци, аз си търся горния капак, че моя е малко поочукан вече...marmota написа:Здравейте, търся си части за нокия н8 най-вече пластмасовия долен корпус Благодаря !
[You must be registered and logged in to see this link.]
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
Искаш ли да си направим партия за корпусите ? Ти взимаш горния аз долния и си делкаме разходите ?SoulSurvivor написа:в ebay има разни копия, на тези капаци, аз си търся горния капак, че моя е малко поочукан вече...marmota написа:Здравейте, търся си части за нокия н8 най-вече пластмасовия долен корпус Благодаря !
говори ми в пари, но ако ще поръчваш, аз искам и една батерия да поръчам, че да се оправдаят транспортните разходите, довечера ще ти пратя линк за батерията, ако си съгласен...marmota написа:Искаш ли да си направим партия за корпусите ? Ти взимаш горния аз долния и си делкаме разходите ?SoulSurvivor написа:в ebay има разни копия, на тези капаци, аз си търся горния капак, че моя е малко поочукан вече...marmota написа:Здравейте, търся си части за нокия н8 най-вече пластмасовия долен корпус Благодаря !
Стефчо,ако ще поръчваш златната аз моята я продавам по принцип,да знаеш.Абсолютно изрядна е на 100%,гарантирам с главата си,продавам я по финансови причини...
не, за външна батерия става въпрос...ivo777 написа:Стефчо,ако ще поръчваш златната аз моята я продавам по принцип,да знаеш.Абсолютно изрядна е на 100%,гарантирам с главата си,продавам я по финансови причини...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите