Бисери от форума
+2
SoulSurvivor
ivo777
6 posters
Страница 1 от 1
Бисери от форума
уди кълвача написа:Аааа,мерси все пак, ама аз се оправих отдавна, дори съм със полухакната нокия вече
Последната промяна е направена от ivo777 на Вто 3 Апр - 20:19; мнението е било променяно общо 1 път
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Re: Бисери от форума
Човека може да е имал впредвид полухакната в земята, ако здраво го е изнервила...
Както и цитатите от всяко второ изречение от академичния изказ на колегата pudel0
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
До този момент се стараех да търся и качвам и до колкото мога да помагам,на изкащите помощ в форума.От сега нататъка ще съм един от "преписвачите".Никой не видя старанието,не знаех че това е фором за граматическите и правописни грешки.Мислех че се стараем да си помагаме и да използваме максимално машинките си.
pudelo0- Модератор
- Брой мнения : 301
boby_cage написа:Човека може да е имал впредвид полухакната в земята, ако здраво го е изнервила...
Хахаха, има време... за сега само с вилица пробвах стъклото дали се дере
А за полухакнатата, ми каква да е, като феникса казва неуспешна инсталацията а телефона си работи....
уди кълвача- Брой мнения : 24
juventus написа:на някои файлове дава питанка, а други не може да отворипробвам да конвентирам с някоя програма, но пак не става. не знам дали е от кодекси или нещо друго, но са чувал, че гсм трябва да отваря тези файлове без да се конвентират.
^ За превод от Хинди не е зле, не се вманиячавай...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Similar topics
» ЧРД на форума!!!
» Екип на форума
» Промени по форума
» ''Нашествие'' на чужденци във форума!
» Отваряне на форума през браузера на АННА .
» Екип на форума
» Промени по форума
» ''Нашествие'' на чужденци във форума!
» Отваряне на форума през браузера на АННА .
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите