Търся програмата FB Chat пълната версия
3 posters
Страница 1 от 1
Търся програмата FB Chat пълната версия
Някой ако я има нека я сподели Намерих я в нета обаче пробна версия и сега не мога да я стартирам.От ови исках да я закупя,но и там не успях понеже нямам банкова сметка...та ако някой share-не ще съм му много благодарен.
Re: Търся програмата FB Chat пълната версия
Не става въпрос за тази програма ползвах я но ми забиваше и аз я махнах крашва програмата.Аз имам предвид тази http://store.ovi.com/content/110982
Ще я купя скоро..blutut написа:Не става въпрос за тази програма ползвах я но ми забиваше и аз я махнах крашва програмата.Аз имам предвид тази http://store.ovi.com/content/110982
STORM- Брой мнения : 112
Местожителство : Plovdiv
И аз съм на път да я закупя чрез нашия приятел Боби и се надявам да е скоро като се опарича,че кризата ме джасна яко под кръста
пробвай товаblutut написа:И аз съм на път да я закупя чрез нашия приятел Боби и се надявам да е скоро като се опарича,че кризата ме джасна яко под кръста
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Това пробната версия ли е,че нали и аз я имам иначе е най-яката програма за чат в фейсбук
SoulSurvivor написа:пробвай товаblutut написа:И аз съм на път да я закупя чрез нашия приятел Боби и се надявам да е скоро като се опарича,че кризата ме джасна яко под кръста
не видях никъде индикации да е trial...blutut написа:SoulSurvivor написа:пробвай товаblutut написа:И аз съм на път да я закупя чрез нашия приятел Боби и се надявам да е скоро като се опарича,че кризата ме джасна яко под кръста
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Благодаря ти много!Вие в този форум заслужавате повече от едно благодаря...SoulSurvivor написа:не видях никъде индикации да е trial...blutut написа:SoulSurvivor написа:пробвай товаblutut написа:И аз съм на път да я закупя чрез нашия приятел Боби и се надявам да е скоро като се опарича,че кризата ме джасна яко под кръста
Similar topics
» Флашване на Nokia N8 с програмата Phoenix 2010
» Търся IAP
» Търся тема
» Търся тема от Fringe
» Търся Stalysis или подобно
» Търся IAP
» Търся тема
» Търся тема от Fringe
» Търся Stalysis или подобно
Страница 1 от 1
Права за този форум: