Windows 7 Pro v1.0 Symbian^3 By RBnFernandes
5 posters
Страница 1 от 1
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
Re: Windows 7 Pro v1.0 Symbian^3 By RBnFernandes
Работи идеално.От вчера съм с нея и много ми харесва.
ivchoiv- Брой мнения : 26
Местожителство : София
Кто натисна да тегля и ми отваря накакъв ръп сайт от къде да си изтегля темата
milenic- Брой мнения : 74
Местожителство : Велико Търново
Просто изчакай няколко секунди до появяването на надписа ''SKIP ID'' горе вдясно.Кликни върху него и ще се появи линка за сваляне на файла.
Аз имам проблем с темата. Като профилите са ми с различни теми се бъгва. Началния ми екран става на бял фон и се виждат само шорткътите. Зависи как е бил телефона (ландскейп или не) в това положение се бъгва и при завъртане се оправя, но като го върна пак си е с бял фон и не се вижда нищо.
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Рестартирай телефона!Dracona написа:Аз имам проблем с темата. Като профилите са ми с различни теми се бъгва. Началния ми екран става на бял фон и се виждат само шорткътите. Зависи как е бил телефона (ландскейп или не) в това положение се бъгва и при завъртане се оправя, но като го върна пак си е с бял фон и не се вижда нищо.
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
collectorbg написа:Рестартирай телефона!Dracona написа:Аз имам проблем с темата. Като профилите са ми с различни теми се бъгва. Началния ми екран става на бял фон и се виждат само шорткътите. Зависи как е бил телефона (ландскейп или не) в това положение се бъгва и при завъртане се оправя, но като го върна пак си е с бял фон и не се вижда нищо.
Всеки път като си сменя профила на Silent и после General трябва да си рестартирам телефона? Не ми се струва удобно. Иначе съм го рестартирал когато е била бъгната и след няколко смяни пак става така.
Вариантите са два-или телефона вече е поомазан доста и плаче за префлашване или просто темата не е съвсем кадърно направена.
П.П. Сега като се позамислих-бях срещал из нета и други оплаквания от тази тема,всички те са фикснати във версия 2.0.След малко ще я кача.
П.П2. Готово,качих темата [You must be registered and logged in to see this link.]
П.П. Сега като се позамислих-бях срещал из нета и други оплаквания от тази тема,всички те са фикснати във версия 2.0.След малко ще я кача.
П.П2. Готово,качих темата [You must be registered and logged in to see this link.]
ivo777 написа:Вариантите са два-или телефона вече е поомазан доста и плаче за префлашване или просто темата не е съвсем кадърно направена.
Благодаря за отговора и темата! Проблеми за сега няма, но за мое съжаление не е като старата. Само иконките са същите, а мен ми харесваха прозрачните и светли подменюта и анимацииките. Тази сега е като Midnight темите само че с икони на Win7.
Благодаря ти,жив и здрав.ivo777 написа:Просто изчакай няколко секунди до появяването на надписа ''SKIP ID'' горе вдясно.Кликни върху него и ще се появи линка за сваляне на файла.
milenic- Брой мнения : 74
Местожителство : Велико Търново
Similar topics
» Windows 7 Pro v2.0 Black Silver By RBnFernandes
» Създаване на приложения за Windows 8 и Windows Phone в браузъра
» ПРЕВРЪЩАНЕ НА SYMBIAN ^ 3 ТЕЛЕФОН В 3D КАМЕРА ЧРЕЗ 3D PHOTO БЕЗПЛАТЕН V1.6 S60V5 SYMBIAN ^ 3 SIGNED
» TTPod Extreme v.4.40
» Ъпдейт за Symbian^3 OS - Symbian Anna!!!
» Създаване на приложения за Windows 8 и Windows Phone в браузъра
» ПРЕВРЪЩАНЕ НА SYMBIAN ^ 3 ТЕЛЕФОН В 3D КАМЕРА ЧРЕЗ 3D PHOTO БЕЗПЛАТЕН V1.6 S60V5 SYMBIAN ^ 3 SIGNED
» TTPod Extreme v.4.40
» Ъпдейт за Symbian^3 OS - Symbian Anna!!!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите