Duomi v.3.5
4 posters
Страница 1 от 1
Duomi v.3.5
Отличен музикален плеър със страшно много функции.Не искам да ги изброявам сега...Много са.
Приложението има своя EQ, има търсене на текстове на песни и обложки на албуми чрез Интернет,
можете да персонализирате самото изображение за фон.Поддържа множество аудио формати, включително MP3, OGG и FLAC.
За инсталацията се изисква Интернет.
работи си перфектно на беле.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Сега забелязах че дори на определени песни ти изписва текста на песента...това е тарикатско..
Приложението има своя EQ, има търсене на текстове на песни и обложки на албуми чрез Интернет,
можете да персонализирате самото изображение за фон.Поддържа множество аудио формати, включително MP3, OGG и FLAC.
За инсталацията се изисква Интернет.
работи си перфектно на беле.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Сега забелязах че дори на определени песни ти изписва текста на песента...това е тарикатско..
Re: Duomi v.3.5
Програмата е "крива" .
Първо е някаква китайска пръчка и постоянно ми изписва някакви съобщения на китайски , а отделно приведена на руски . Някакви онлайн регистрации иска , достъп до мрежата .......кой знае каква всъщност работа върши и за кого ...
Сори ,но за мен не е добра !
п.п ако разбирах китайски може би щеше да ми е по комфортна за работа ,но уви незнам .
Първо е някаква китайска пръчка и постоянно ми изписва някакви съобщения на китайски , а отделно приведена на руски . Някакви онлайн регистрации иска , достъп до мрежата .......кой знае каква всъщност работа върши и за кого ...
Сори ,но за мен не е добра !
п.п ако разбирах китайски може би щеше да ми е по комфортна за работа ,но уви незнам .
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
+ всичко изброено ми рестартира телефона...
и версията е 1.5, не знам откъде тази 3ка, не че е важно...
:recycle bin:
и версията е 1.5, не знам откъде тази 3ка, не че е важно...
:recycle bin:
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Задължително ли е, след като е китайски плеъра да е "пръчка"? Съобщенията са за обновяване на плеъра. Не ти трябва да знаеш китайски.Руски превод.....какво лошо? Регистрацията и връзката с Интернет, са за да може плеъра да ти покаже, обложката от албума и текста на песента която слушаш. Просто от настройките на плеъра се премахват тези екстри и няма да ти излизат такива съобщения, и да ти се връзва към мрежата. Не мисля,че от пръв поглед може да се дава окончателно решение за каквото и да е. Може би първо трябва да се разгледа, да се (по ровичка) и т.н. определено нещо, преди да се стигне до крайно мнение. Версията...наистина е 1.5, грешката е моя, явно съм мислил за нещо друго. Рестарт???? От три дена ползвам плеъра, и не ми се е случвало. В крайна сметка, попаднах на този плеър, пробвах го, хареса ми, не видях нищо лошо в него и го споделих. При желание на Администраторите, могат да го премахнат. Поздрави
Не се засягай, няма рейтинг за оценяване, можеше да спестим тези писания...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Не се засягам, , (не става въпрос за рейтинг а за това да се цени труда на хората който са направили плеърът) просто разяснявам защо се изискват "разните не-харесвани, излишни функции", и ползата от тях.alexbg67 написа:Не се засягай, няма рейтинг за оценяване, можеше да спестим тези писания...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите