Xeon Lite FP1 Effects
+17
shoto123
zaven74
saintgeorge
blutut
SoulSurvivor
batangoster
The0ne
BigTymers
alexbg67
SmasHinG
xerion
STORM
mantis1
eisi
sarpy
collectorbg
ivo777
21 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Xeon Lite FP1 Effects
Най-здравите ефекти,които сте виждали някога
[You must be registered and logged in to see this link.]
Важно:
1.Инсталирайте [You must be registered and logged in to see this link.] sis файл в С (паметта на телефона)
2.Изтеглете ефектите и копирайте папка effects в E (Mass Memory)
3.Рестартирайте телефона и включете ефектите на палитрата от настройките на телефона
4.Наслаждавайте се на живота
[You must be registered and logged in to see this link.]
Важно:
1.Инсталирайте [You must be registered and logged in to see this link.] sis файл в С (паметта на телефона)
2.Изтеглете ефектите и копирайте папка effects в E (Mass Memory)
3.Рестартирайте телефона и включете ефектите на палитрата от настройките на телефона
4.Наслаждавайте се на живота
Последната промяна е направена от ivo777 на Сря 24 Окт - 18:10; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Xeon Lite FP1 Effects
Невероятни ефекти!!!Реп+
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
ivo777 извинявай за може би тъпия въпрос но били ми обяснил малко по подробно как точно и от къде се включват ефектите,благодаря ти
eisi- Брой мнения : 18
Невероятни ефекти наистина
Голяма благодарност Реп++
Голяма благодарност Реп++
mantis1- Брой мнения : 8
направих ги наистина са супер яки Реп++
eisi- Брой мнения : 18
Супер мазни са! Реп+
STORM- Брой мнения : 112
Местожителство : Plovdiv
Отново ПЕРФЕКТНА работа!!!Браво Иво, реп +!!!!
xerion- Брой мнения : 47
Местожителство : Sofia
Някой няма ли да даде видео или нещо на тия ефекти да ги видим. Как така на сляпо ще качвам нещо което не съм видял.
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Иво, има ли начин да се премахне и кой е файла за превключване в Landscape?Благодаря предварително
xerion- Брой мнения : 47
Местожителство : Sofia
SmasHinG написа:Някой няма ли да даде видео или нещо на тия ефекти да ги видим. Как така на сляпо ще качвам нещо което не съм видял.
Подмяната ще ти отнеме две до три минути. На мен ми се върза погледа на фльонга и си върнах тези от 808.
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Така е но е излишно това да правя на всяко приложение или екстра. Друго си е като си има видео и преценя човек какво да прави или неправиalexbg67 написа:SmasHinG написа:Някой няма ли да даде видео или нещо на тия ефекти да ги видим. Как така на сляпо ще качвам нещо което не съм видял.
Подмяната ще ти отнеме две до три минути. На мен ми се върза погледа на фльонга и си върнах тези от 808.
В случая това никога нема да го сложа докато го невидя някъде на видео или някой приятел/познат. Точно да видя какви са тия ефекти и заслужават ли си за моя вкус.
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
SmasHinG написа:Така е но е излишно това да правя на всяко приложение или екстра. Друго си е като си има видео и преценя човек какво да прави или неправиalexbg67 написа:SmasHinG написа:Някой няма ли да даде видео или нещо на тия ефекти да ги видим. Как така на сляпо ще качвам нещо което не съм видял.
В случая това никога нема да го сложа докато го невидя някъде на видео или някой приятел/познат. Точно да видя какви са тия ефекти и заслужават ли си за моя вкус.
Ейй мн капризи мн нещо, толкова ли е трудно да копираш името в youtube.
Те хората ви качват тука НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО сумати и програми и супер мн др неща и пак не може да се угоди
ето видео, но не се разбира мн
sarpy- Брой мнения : 102
sarpy изпревари ме с коментара
За което Реп+
За което Реп+
mantis1- Брой мнения : 8
сложих всичко както е написано но темата не тръгна само ефектите
BigTymers- Брой мнения : 89
Каква тема да трагне ? То това са ефекти а каква е темата ти си зависи напално от тебе тези ефекти работат на всякакви теми а ако искаш и темата трябва да питаш sarpy а иначе ефектите са суперBigTymers написа:сложих всичко както е написано но темата не тръгна само ефектите
The0ne- Брой мнения : 57
Местожителство : Кюстендил
ефектите са номер 1 а от каде мога да намеря темата от клипа
BigTymers- Брой мнения : 89
BigTymers написа:ефектите са номер 1 а от каде мога да намеря темата от клипа
Като гледам е използвана темата Midnight Blue 5th_Arjun Arora_Nokia , ако видиш зор с намирането...
alexbg67- Брой мнения : 485
Защо не става... как да ги пусна тез ефекти? Правя всичко както е описал Иво, сменям темите една с друга и не става. С нокия н8 Бела съм.
batangoster- Брой мнения : 25
еми то не е до смяна на теми, а до пускане на ефекти, влез в settings/themes/general долу в дясно от менюто избери theme effects "on", при условие че си се справил с останалите стъпки, си готов за употреба...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
SoulSurvivor написа:еми то не е до смяна на теми, а до пускане на ефекти, влез в settings/themes/general долу в дясно от менюто избери theme effects "on", при условие че си се справил с останалите стъпки, си готов за употреба...
Голям си...
batangoster- Брой мнения : 25
Не знам къде греша,но нещо не се получава...Инсталвам файла в памета на телефона,копирам папка ефекти в масс меморито,рестартвам,вкл ефектите но уви не тръгват къде бъркам?Преди съм ги подкарал не съм имал проблеми но преди малко сложих последния фърм на Иво и викам да не е от това?
blutut написа:Не знам къде греша,но нещо не се получава...Инсталвам файла в памета на телефона,копирам папка ефекти в масс меморито,рестартвам,вкл ефектите но уви не тръгват къде бъркам?Преди съм ги подкарал не съм имал проблеми но преди малко сложих последния фърм на Иво и викам да не е от това?
И на мен не ми тръгваха,но бях сложил име на картата памет след като го махнах и вече си имам ефекти.Явно файла,който показва патя до папката с ефектите не е можел да я намери.
saintgeorge- Брой мнения : 2
Нямам карта памет!На кво друго може да се дължи па толкова се кефех на тия ефекти...saintgeorge написа:blutut написа:Не знам къде греша,но нещо не се получава...Инсталвам файла в памета на телефона,копирам папка ефекти в масс меморито,рестартвам,вкл ефектите но уви не тръгват къде бъркам?Преди съм ги подкарал не съм имал проблеми но преди малко сложих последния фърм на Иво и викам да не е от това?
И на мен не ми тръгваха,но бях сложил име на картата памет след като го махнах и вече си имам ефекти.Явно файла,който показва патя до папката с ефектите не е можел да я намери.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Nokia N8 RM-596 S^4 Xeon 2.4.1 (111.030.0609)updated 22 януари
» My mixed theme effects up to v7.0
» Metro S^3 Lite
» Vision of Xmas Lite
» Vision of Tilesilicious Lite
» My mixed theme effects up to v7.0
» Metro S^3 Lite
» Vision of Xmas Lite
» Vision of Tilesilicious Lite
Страница 1 от 2