Проблем с паметта в 'С'
3 posters
Страница 1 от 1
Проблем с паметта в 'С'
Значи днес влезнах в nokia store и ми излезна, че има update на nokia карти, ъпдейтнах и останах с 8 Мб памет в 'С' , а в настройките на nokia store съм настроил всичко да се сваля в 'Е' ,защо се получи така и какво мога да направя за да освободя място?
nabelqzan- Брой мнения : 36
Местожителство : Пловдив
Re: Проблем с паметта в 'С'
Някои приложения задължително се инсталират там, независимо какво си указал в настройките на ОВИ. Ако го беше направил от телефона, нямаше да те пита дори.
Влез си в деинсталатора на телефона и виж от какво инсталирано в дял С можеш да се освободиш. Но внимавай все пак.
Влез си в деинсталатора на телефона и виж от какво инсталирано в дял С можеш да се освободиш. Но внимавай все пак.
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Имам малък проблем с телефона!Искам да попитам защо нещо като правя с него(да качвам приложения и т.н.) ,ми отнема от паметта на телефона а пък имам мемори карта а също може и в общата?Всичко инсталирам навсякаде другаде не и С: и тя намалява малко по малко и така остана с 90мв .Като сканирам С: ми пише заети 84мв сис приложения и 75 мв други файлове,а пък като влезна в паметта няма нищо такова като сис прил. и т.н. телефона е Н8..Ако може някой да помогне ще съм благодарен
unditotisho- Брой мнения : 16
Местожителство : Стара Загора
По същите причини изброени над твоя пост, плюс набъбване на СМСи, контакти, някои типове файлове, пратени чрез блутуут, кеш на някои програми...
Паметта е с малък размер и просто трябва да се оперира внимателно, доколкото е възможно.
Паметта е с малък размер и просто трябва да се оперира внимателно, доколкото е възможно.
alexbg67 написа:По същите причини изброени над твоя пост, плюс набъбване на СМСи, контакти, някои типове файлове, пратени чрез блутуут, кеш на някои програми...
а как да си изчистя кеш паметта и нали няма да попречи на работата на приложенията.благодаря ти
Не съм убеден, че в този случай може да се действа интелигентно. Ако в самата програма не е предвидено подобно действие, за утеха ти остав да пробваш с Mobile Cleaner 1.80, натам - както дойде...
пп
Болшинството програми, разработени от Нокиа се инсталират точно там... пожеланията за светло бъдеще, към тях моля.
пп
Болшинството програми, разработени от Нокиа се инсталират точно там... пожеланията за светло бъдеще, към тях моля.
alexbg67 написа:Не съм убеден, че в този случай може да се действа интелигентно. Ако в самата програма не е предвидено подобно действие, за утеха ти остав да пробваш с Mobile Cleaner 1.80, натам - както дойде...
пп
благодаря ти все пак
Similar topics
» Въпрос относно паметта на Н8
» Умряла N8 достъп до паметта...
» C7-проблем с Wi-Fi
» Проблем с USB
» USB Проблем с Н8
» Умряла N8 достъп до паметта...
» C7-проблем с Wi-Fi
» Проблем с USB