Downgrade N8 проблем
+4
aftermax
SoulSurvivor
detector
nenov_vDD
8 posters
Страница 1 от 1
Downgrade N8 проблем
Здравейте имам проблем опитвам се да флашна в dead usb като чета от тази тема [You must be registered and logged in to see this link.] стигам до тук [You must be registered and logged in to see this link.] правя всичко каквото пише включвам телефона към usb и пак се събужда и изписва нокия а на компа излиза това [You must be registered and logged in to see this link.]
nenov_vDD- Брой мнения : 50
Re: Downgrade N8 проблем
В прозореца пише : откачи кабела , задръж бутона за включване за повече от 8 секунди (телефона трябва да извибрира 3 пъти ) , включи кабела , натисни ОК . Флаша тръгва сам . Не пипай нищо докато телефона не се стартира .nenov_vDD написа:Здравейте имам проблем опитвам се да флашна в dead usb като чета от тази тема [You must be registered and logged in to see this link.] стигам до тук [You must be registered and logged in to see this link.] правя всичко каквото пише включвам телефона към usb и пак се събужда и изписва нокия а на компа излиза това [You must be registered and logged in to see this link.]
detector- Брой мнения : 139
Местожителство : Варна
Цялата история е че телефона извибрира 3 пъти включвам го в усб и светка NOKIAdetector написа:В прозореца пише : откачи кабела , задръж бутона за включване за повече от 8 секунди (телефона трябва да извибрира 3 пъти ) , включи кабела , натисни ОК . Флаша тръгва сам . Не пипай нищо докато телефона не се стартира .nenov_vDD написа:Здравейте имам проблем опитвам се да флашна в dead usb като чета от тази тема [You must be registered and logged in to see this link.] стигам до тук [You must be registered and logged in to see this link.] правя всичко каквото пише включвам телефона към usb и пак се събужда и изписва нокия а на компа излиза това [You must be registered and logged in to see this link.]
Ако при закачането, телефона се включи сам, натисни и задъж бутона за включване веднага докато тръгне флаша..
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
kato go izklucha s zadurjaneto na power butona i go vklucha v usb-to se sabujda komputara go namira za edna sekunda i nishto ne stava ... Shte probvam kvoto kazahte .. I izvinete za latinicata no pisha ot telefonSoulSurvivor написа:Ако при закачането, телефона се включи сам, натисни и задъж бутона за включване веднага докато тръгне флаша..
Не иска да тръгне тоя флаш и това е постоянно събужда телефона
nenov_vDD написа:Не иска да тръгне тоя флаш и това е постоянно събужда телефона
Трябва да изчакаш 8-9 сек. след като натиснеш .ок. на прозореца , и тогава да вкараш кабела в тела. При мен така тръгва флаша.
сега го пробвах не стана чакам и ми изписва това [You must be registered and logged in to see this link.]aftermax написа:nenov_vDD написа:Не иска да тръгне тоя флаш и това е постоянно събужда телефона
Трябва да изчакаш 8-9 сек. след като натиснеш .ок. на прозореца , и тогава да вкараш кабела в тела. При мен така тръгва флаша.
Аз имах същия проблем,решението беше на друг компютър да инсталирам Феникса и да флашна.
boiko1- Брой мнения : 183
Местожителство : София
Ами сега ще видя да ходя при някой приятел
Пробвай,аз на моя се мъчих и с Downgrade,с обикновен флаш и все изписваше тези неща.Накрая го инсталирах Феникса на брат ми на компа и се получи.Дано проработи и при теб.
boiko1- Брой мнения : 183
Утре ще се разбере дали ще стане сега няма при кой да пробвам ...
Преди да хукнеш по съседи виж смени USB порта първо, пробвай с друг...
alexbg67- Брой мнения : 485
Ще пробвам но се съмнявам да стане а лаптопа е при баща ми ве германия иначе на него с феникса нямам проблеми
downgrade го направих ама сега ми иска security code пробвах 12345 ама не става давайте идей
Щом не става, значи е сменен, какви са тия филми, в които влизате, просто не знам...по-добре го занеси на сервиз да го оправят...
Ами носих го държаха го 3 дни и ми казват че съм го убил много даже го били разглобявали и не ставало вчера го взех и сега си го мъча сам щом стигнах до там да ми иска пин код все си мисля че ще го бъде ...
Кода за защита, след хард ресет се нулира, както след флаш...не знам защо на теб ти иска такъв...а има програма nemesis service software чрез която можеш да видиш този код...почети в нета за нея...
Аз никъде не прочетох коментар, че машинката е хард-рисетвана...
alexbg67- Брой мнения : 485
SoulSurvivor просто е пояснил,че след флаш и хард ресет паролата се нулира.
pudelo0- Модератор
- Брой мнения : 301
Тази програма не работи на устройствата с S^3, Belle. Не само, че не може да чете сервизна информация, но даже и не ги намира като устройства. Аз лично с нея съм откривал код на N95.SoulSurvivor написа:а има програма nemesis service software чрез която можеш да видиш този код...
Оправих телефона сам без сервизи и тем поздобни едно голямо МЕРСИ пичове
Similar topics
» Downgrade на Nokia E7
» Проблем с wi-fi на N8
» Downgrade на 808 от FW .1508 до .1507???
» Downgrade от Belle Refresh на каквото и да е за Нокиа С7-00?!?
» Проблем при C6-01
» Проблем с wi-fi на N8
» Downgrade на 808 от FW .1508 до .1507???
» Downgrade от Belle Refresh на каквото и да е за Нокиа С7-00?!?
» Проблем при C6-01
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите