Част от тъч скрийна не работи.
4 posters
Страница 1 от 1
Част от тъч скрийна не работи.
Здравейте, колеги.
От известно време имам проблем с дисплея на моята Nokia N8, и по-точно със сензора. Една част от него просто спря да работи. Флашвал съм поне 3-4 пъти от тогава, но без резултат. По-долу съм сложил една картинка, която направих с Magic Brush. На нея можете да видите, коя част от тъч-а не работи. (полето в бяло)
*Изображение в портретен режим на телефона.
Въпросът ми е, от какво е може да се е получило това, колко пари ще ми излезе един ремонт, и къде да отида за да го оправят? Телефонът е в гаранция, но след ремонта, който правихме преди няколко месеца, не мога да намеря гаранционната карта.
Благодаря предварително.
Поздрави. : )
От известно време имам проблем с дисплея на моята Nokia N8, и по-точно със сензора. Една част от него просто спря да работи. Флашвал съм поне 3-4 пъти от тогава, но без резултат. По-долу съм сложил една картинка, която направих с Magic Brush. На нея можете да видите, коя част от тъч-а не работи. (полето в бяло)
*Изображение в портретен режим на телефона.
Въпросът ми е, от какво е може да се е получило това, колко пари ще ми излезе един ремонт, и къде да отида за да го оправят? Телефонът е в гаранция, но след ремонта, който правихме преди няколко месеца, не мога да намеря гаранционната карта.
Благодаря предварително.
Поздрави. : )
Re: Част от тъч скрийна не работи.
В сервиза имат инфо за гаранцията ти. Трябва им само IMEI. Кажи им да не се правят на луди! Говоря за Nokia Care,всичко друго е ташак..
vaifa- Брой мнения : 31
Да и аз ходих, за смяна на тъч скрийн, и не ми искаха гаранцията хем си я носех . Казаха че телефона си е имал досие и само с IMEI-то пак ставало (сервиза - Варна Nokia Care )
Последната промяна е направена от dido01980 на Нед 17 Юни - 21:28; мнението е било променяно общо 3 пъти
Благодаря за отговорите. Аз си писах с едно момиче от съпорта на Nokia, тя ми набутва, че няма Nokia Care България и разни такива, което като се замислите май е така, защото не ни обслужват от Nokia, а някаква фирма FinBul. Ще видя какво ще правя, благодаря.
toshkabg написа:Благодаря за отговорите. Аз си писах с едно момиче от съпорта на Nokia, тя ми набутва, че няма Nokia Care България и разни такива, което като се замислите май е така, защото не ни обслужват от Nokia, а някаква фирма FinBul. Ще видя какво ще правя, благодаря.
сменяй тъча на мойта е7-ца така стана по същия начин....
90 леа и сичко заспа
pavelyonov- Брой мнения : 101
Similar topics
» Weather приложението спря да работи
» gps не работи
» GPS не работи в offline режим
» Компаса на Нокиа Н8 не работи
» Питане за патч и защо не работи
» gps не работи
» GPS не работи в offline режим
» Компаса на Нокиа Н8 не работи
» Питане за патч и защо не работи