N8 не иска да се зарежда
4 posters
Страница 1 от 1
N8 не иска да се зарежда
Здравейте! От преди един час имам този проблем. Батерията ми беше много изтощена. Сложих телефона на зарядното и лампата за зареждане, както и процеса не започват. Какво да правя?
strikercho- Брой мнения : 51
Re: N8 не иска да се зарежда
освен да го изключиш тотално със задържане на бутона за включване около 8 секунди, докато извибрира 3 пъти бързо и да го включиш отново...може и да се оправи.strikercho написа:Здравейте! От преди един час имам този проблем. Батерията ми беше много изтощена. Сложих телефона на зарядното и лампата за зареждане, както и процеса не започват. Какво да правя?
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Благодаря за включването. Това с 8-те сек. май не съм го направил както трябва, задържам го и на екрана излизат опциите и после като продължавам да го държа натиснат се рестартира и..до там. Пак не ще да се зареди. Много ще съм благодарен на всички, че батерията е на 0, а утре е понеделник и умирам прав без тел. Предв. благодаря!
Не, обаче нямам налично, поне не и тази вечер...
ако натиснеш бутона за включване и го задържиш 8-10 секунди и телефона не се изключи напълно след 3-кратно извибрирване бързо, а само се рестартира, то проблема ти е доста сериозен...strikercho написа:Не, обаче нямам налично, поне не и тази вечер...
Промяна на положението. Намерих зарядно, но от С2-02. С него се зарежда. 15 мин. зарежда, после пробвах с моето - не ще. Иначе направих това с 8-те секунди. Стана, 3 вибрации и изкл. Но после пак не иска с моето, а с другото няма проблем. Някакви нови идеи?
Е то е ясно-нети работи зарядното.
panchosa- Брой мнения : 26
Е подари му едно на човека де, явно че другото не му го дават за повече от 15 минути...ей че сте идейни
Мерси много. Ако наистина мислите, че зарядното е заминало, казвайте направо утре да поръчвам ново. ПС: докато стоя часове незареждайки в контакта беше загряло доста...
Similar topics
» Нокиа Н8 не иска да се хакне
» N8 не зарежда
» Иска сертификати след смяна на батерия N8
» Проблем с един сайт (wizzair.com) - не зарежда
» Base mif patch - зарежда mif файлове, съхранявани на Z от drive E by joshlog
» N8 не зарежда
» Иска сертификати след смяна на батерия N8
» Проблем с един сайт (wizzair.com) - не зарежда
» Base mif patch - зарежда mif файлове, съхранявани на Z от drive E by joshlog
Страница 1 от 1