Проблем със скайп на windows 7
4 posters
Welcome to Symbian-Modders Forum ! :: Всичко за компютрите :: Общи дискусии , въпроси , отговори и разяснения
Страница 1 от 1
Проблем със скайп на windows 7
Здравейте, купих си лаптоп асус със windows7 но при видео разговор със скайп лаптопа се изключва. Пробвах с видео само от едната страна, но след около1 мин. дисплеят става на черти и никаква реакция, естествено трябваше да се изключи и на ново. Пробвах със и без зарядно както и със и без батерия. Резултата е един и същ. Пробвах и стара версия на скайп но не искаше да ме логне изобщо. Някой ако знае какъв е проблема моля да помогне. Нужно ми е много защото не съм в бг. а искам да си виждам децата, и скайп е единственият начин. Благодаря предварително
Re: Проблем със скайп на windows 7
Проблема най-вероятно е хардуерен...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Тия черти по екрана...или кофти драйвери или заминаващо си видео (за съжаление второто е по-вероятно).
Или най-вероярно прегрява щом се изключва.Син екран?Следи си температурата на видеото защото камерата при скайп разговор натоварва видеото програма everest или speedfan
Благодаря ви за отговорите, ще пробвам със смяна на драйвери на камерата със по стари....колкото до температурата, колко трябва да е?
Ами не знам колко дават за твоето видео (градуси) зависи на ква стайна температура е под кво натоварване е...
Similar topics
» Създаване на приложения за Windows 8 и Windows Phone в браузъра
» Андроид в Windows xp/7/8
» Windows 8 пачване
» Как да повишим оценката на производителноста при Windows 7
» Linux инсталатор за Windows
» Андроид в Windows xp/7/8
» Windows 8 пачване
» Как да повишим оценката на производителноста при Windows 7
» Linux инсталатор за Windows
Welcome to Symbian-Modders Forum ! :: Всичко за компютрите :: Общи дискусии , въпроси , отговори и разяснения
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите