Гледане на телевизия
4 posters
Страница 1 от 1
Гледане на телевизия
Здравейте,
бих искал да попитам дали е възможно да се гледа българска телевизия на symbian belle. Телефона ми е Nokia 700. Преди тук имаше тема, но нещо не се получават нещата..
бих искал да попитам дали е възможно да се гледа българска телевизия на symbian belle. Телефона ми е Nokia 700. Преди тук имаше тема, но нещо не се получават нещата..
Re: Гледане на телевизия
Стриймовете ги менят постоянно,затова не се получават нещата от онази тема.Именно гледането на телевизии от официалните им сайтове беше една от причините да премина от Symbian на MeeGo.
Искам да попитам дали може да се гледа въобще някакъв стрийм на телефона, например излъчването на някакъв мач, защото няколко пъти пробвам от различни сайтове и въобще не тръгва. И може би не е тук мястото, но имам още едно въпросче относно субтитрите на филми че ми излизат с йероглифи с вградения плеър. Какво трябва да направя, за да гледам нормално?
RADI22- Брой мнения : 28
Отвори субтитри файла,натисни горе в ляво файл запиши като и избери utf-8 кодировка и запази.УспехRADI22 написа:Искам да попитам дали може да се гледа въобще някакъв стрийм на телефона, например излъчването на някакъв мач, защото няколко пъти пробвам от различни сайтове и въобще не тръгва. И може би не е тук мястото, но имам още едно въпросче относно субтитрите на филми че ми излизат с йероглифи с вградения плеър. Какво трябва да направя, за да гледам нормално?
Ако може някой да ми отг. дали може да се гледа стрийм чрез някакъв плеър на телефона, защото нещо не ми зарежда, а от компа веднага тръгва. Или няма как да стане от телефона???
RADI22- Брой мнения : 28
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите