[CFW] Nokia N8 Belle Refresh 111.040.1511
+19
jorji
hahavel
shidoshi
vlad0
etgecata
plamenmr
mitko992
andriann
donibrasco
zaven74
stre4
Snuupy
vdsv
barir
kalcho
milenic
shoto123
pudelo0
SoulSurvivor
23 posters
Страница 1 от 4
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
[CFW] Nokia N8 Belle Refresh 111.040.1511
Списък с модификации:
- Вграден е хакнат instalserver за инсталиране на несертифицирани приложения и системни компоненти(при мен работи на 100 %).
- Настройката на дата и час се прави автоматично.
- Премахнато е съобщението от Нокия.
- Добавен е скрийнсейвър, като този от Nokia N9.
- Добавена е опция за преименуване на всички профили.
- Интегрирани папки в менюто.
- Автоматично завъртане на заключения екран(скрийнсейвъра запомня позицията, а не се завърта автоматично).
- Пътя към ефектите е променен на E:\myeffects.
- Уведомлението ''Активни прехвърляния'' по време на разговор е премахнато (работи и когато телефона е на БГ език).
- От автоматично стартиране са премахнати следните приложения - Дневник, Контакти, Съобщения, Календар, Часовник.
Промени са множество иконки, като индикатора за батерията, силата на сигнала, блутуут, слушалки, за набиране на номер и още много...
- Модификацията за премахването на подсветката на Меню бутона можете да изтеглите от [You must be registered and logged in to see this link.] (бутона ще мига при пропуснати разговори или съобщения), а за премахване на вибрацията при отключване на телефона, можете да си изтеглите от [You must be registered and logged in to see this link.].
- RomPatcher+ 3.1 можете да си изтеглите и инсталирате без предварително хакване от [You must be registered and logged in to see this link.].
Силно препоръчвам UI мода на Ivo777, който можете да си изтеглите от тази [You must be registered and logged in to see this link.].
- Диспечъра на задачите не е променян, поради конфликт с някои от горепосочените промени и невъзможност за стартирането му..
- Редактируем еквалайзер.
От UDA файла са изтрити следните вградени приложения :
- Quick office
- Adobe Reader
- F-Secure
- Видео и Фото едиторите + плъгините им
- Microsoft Communicator
Можете да си изтеглите и инсталирате на Е, всички освен Microsoft Communicator, от [You must be registered and logged in to see this link.].
Приложението Memcheck, можете да си изтеглите от [You must be registered and logged in to see this link.].
Първоначално телефона стартира с около 135MB свободна рам памет и 180MB свободно пространство в C.
[You must be registered and logged in to see this link.]
EDIT: За тези, на които не им харесват козметичните промени по фирма, спрямо файла avkon2 с екстравагантните иконки, който добавих ето [You must be registered and logged in to see this link.] файл с премахната, тази модификация...а [You must be registered and logged in to see this link.] е оригиналния файл avkon2.mif
- Вграден е хакнат instalserver за инсталиране на несертифицирани приложения и системни компоненти(при мен работи на 100 %).
- Настройката на дата и час се прави автоматично.
- Премахнато е съобщението от Нокия.
- Добавен е скрийнсейвър, като този от Nokia N9.
- Добавена е опция за преименуване на всички профили.
- Интегрирани папки в менюто.
- Автоматично завъртане на заключения екран(скрийнсейвъра запомня позицията, а не се завърта автоматично).
- Пътя към ефектите е променен на E:\myeffects.
- Уведомлението ''Активни прехвърляния'' по време на разговор е премахнато (работи и когато телефона е на БГ език).
- От автоматично стартиране са премахнати следните приложения - Дневник, Контакти, Съобщения, Календар, Часовник.
Промени са множество иконки, като индикатора за батерията, силата на сигнала, блутуут, слушалки, за набиране на номер и още много...
- Модификацията за премахването на подсветката на Меню бутона можете да изтеглите от [You must be registered and logged in to see this link.] (бутона ще мига при пропуснати разговори или съобщения), а за премахване на вибрацията при отключване на телефона, можете да си изтеглите от [You must be registered and logged in to see this link.].
- RomPatcher+ 3.1 можете да си изтеглите и инсталирате без предварително хакване от [You must be registered and logged in to see this link.].
Силно препоръчвам UI мода на Ivo777, който можете да си изтеглите от тази [You must be registered and logged in to see this link.].
- Диспечъра на задачите не е променян, поради конфликт с някои от горепосочените промени и невъзможност за стартирането му..
- Редактируем еквалайзер.
От UDA файла са изтрити следните вградени приложения :
- Quick office
- Adobe Reader
- F-Secure
- Видео и Фото едиторите + плъгините им
- Microsoft Communicator
Можете да си изтеглите и инсталирате на Е, всички освен Microsoft Communicator, от [You must be registered and logged in to see this link.].
Приложението Memcheck, можете да си изтеглите от [You must be registered and logged in to see this link.].
Първоначално телефона стартира с около 135MB свободна рам памет и 180MB свободно пространство в C.
[You must be registered and logged in to see this link.]
EDIT: За тези, на които не им харесват козметичните промени по фирма, спрямо файла avkon2 с екстравагантните иконки, който добавих ето [You must be registered and logged in to see this link.] файл с премахната, тази модификация...а [You must be registered and logged in to see this link.] е оригиналния файл avkon2.mif
Последната промяна е направена от SoulSurvivor на Вто 4 Сеп - 20:18; мнението е било променяно общо 6 пъти
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Re: [CFW] Nokia N8 Belle Refresh 111.040.1511
Не работи единствено мода за подсветката на меню бутона...всичко друго за сега работи перфектно....
ЕДИТ: И този мод работи, но в първия линк посочен линк в sis формат, а от втория от темата тук във форума с копиране в c:\private\10282bc4\rules само на dfs7x92_keylock.rul, можете да премахнете вибрацията при отключване/заключване на телефона...
ЕДИТ: И този мод работи, но в първия линк посочен линк в sis формат, а от втория от темата тук във форума с копиране в c:\private\10282bc4\rules само на dfs7x92_keylock.rul, можете да премахнете вибрацията при отключване/заключване на телефона...
Последната промяна е направена от SoulSurvivor на Пет 31 Авг - 8:13; мнението е било променяно общо 1 път
реп+ За жалост няма как да пробвам,защото съм от "съпротивата".
pudelo0- Модератор
- Брой мнения : 301
по-добре за теб, аз моя ще го мъча, докато диша все още...pudelo0 написа:реп+ За жалост няма как да пробвам,защото съм от "съпротивата".
И аз щях,но за жалост му счупих тъча,докато сменях панела,след това купих един за 60лв. на докосване е същия,но скролирането е ужас.
pudelo0- Модератор
- Брой мнения : 301
Браво ,може ли само да ми кажеш понеже много си ме кефеше като си е заключен телефона да си светка меню бутона дали мога да си го направя някак дори и на стария ром на Иво,защото още не съм флашнал с твоя .
Иначе изглежда много добре ,но шрифта на другия по ми харесва
Иначе изглежда много добре ,но шрифта на другия по ми харесва
shoto123- Брой мнения : 44
Е как нали даже от менюто си има за подсветка ,като ми беше с оригиналното беле преди бутона си пулсира ,аз питам дали е възможно пак да си мига така а не само като имам пропуснати обаждания .Просто си мига самия меню бутон ,а сега това нещо е премахнато влизам в менюто пуснато е но не мига Settings/Phone/Notification light/Standby breathing lights
shoto123- Брой мнения : 44
Тегля го и по късно го слагам.Всичко сготвено от ''SoulSurvivor''уважавам нечовешки
milenic- Брой мнения : 74
Местожителство : Велико Търново
това обяснявам, че мода не е вграждан и всичко ще си ти е както си е в непипаното беле...shoto123 написа:Е как нали даже от менюто си има за подсветка ,като ми беше с оригиналното беле преди бутона си пулсира ,аз питам дали е възможно пак да си мига така а не само като имам пропуснати обаждания .Просто си мига самия меню бутон ,а сега това нещо е премахнато влизам в менюто пуснато е но не мига Settings/Phone/Notification light/Standby breathing lights
Добре де като цяло каква е разликата от 111.030.0609 и всичко ли е като OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл made by Ivo777 reworked by SoulSurvivor ,защото от него съм много доволен.
milenic- Брой мнения : 74
Местожителство : Велико Търново
qt-то и по-добрата поддръжка на уеб браузъра, ако вече си си интегрирал музикалния плеър на беле .609...като че ли тук потреблението на рам памет е по-добре оптимизирано...а и никак не е по-енергоемък, даже сякаш батерията издържа малко повече, но още е рано да го твърдя със сигурност...и да, в общи линии, като настройки е същото, само допълнително трябва да си инсталираш ромпачер...и някой друг мод, ако са ти важни...
реп+
Сложих го, всичко е ок .Само някой би ли ми обяснил или дал линк къде да прочета как да променя иконите най-отгоре че нещо не ме кефят.С промяната на темата не се променят.
Сложих го, всичко е ок .Само някой би ли ми обяснил или дал линк къде да прочета как да променя иконите най-отгоре че нещо не ме кефят.С промяната на темата не се променят.
kalcho- Брой мнения : 63
ще ти трябва joshlog мода има го в секцията с хаковете и оригиналния avkon2.mif файл, за да го приложиш....kalcho написа:реп+
Благодаря!
Някаква идея къде да намеря оригиналния avkon2.mif във форума не го намирам.
довечера ще го имаш, иначе z:\resource\appskalcho написа:Благодаря!
Последната промяна е направена от SoulSurvivor на Пет 31 Авг - 20:39; мнението е било променяно общо 1 път
А, мога ли да го извлека от друг CFW с nokiacooker и да го сложа в този и в кой файл трябва да стане това?Предполагам, че е rofs2, ама за по-сигурно да си питам?Иначе реп+!!!SoulSurvivor написа:довечера ще го имаш, иначе z:\sys\binkalcho написа:Благодаря!
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
просто изтрий този в rofs2\resource\apps и флашвай...barir написа:А, мога ли да го извлека от друг CFW с nokiacooker и да го сложа в този и в кой файл трябва да стане това?Предполагам, че е rofs2, ама за по-сигурно да си питам?Иначе реп+!!!SoulSurvivor написа:довечера ще го имаш, иначе z:\resource\appskalcho написа:Благодаря!
Браво, реп+ , много добра работа,ако имаш възможност, може ли да добавиш фаила rofs2 с оригиналния avkon2.mif ( с оригиналните икони за батерия, сигнал и т.н.т ) , защото с всичките тези нови иконки ...... доста странно ми изглеждат на екрана.
vdsv- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 62
първи пост е обновен...vdsv написа:Браво, реп+ , много добра работа,ако имаш възможност, може ли да добавиш фаила rofs2 с оригиналния avkon2.mif ( с оригиналните икони за батерия, сигнал и т.н.т ) , защото с всичките тези нови иконки ...... доста странно ми изглеждат на екрана.
Благодарности!!!
Благодаря за фаила rofs2, ей сега ще му загрея батерията на моита N8........
vdsv- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 62
Стигнах до Erasing User Data Area и до там... пробвах в нормален режим, пробвах в dead usb mode, като чакам да извибрира 3 пъти, няма, дава грешка и грешка.. , рестартирах телефона, пак дава грешка и ми казва да извадя кабела, да задържа power бутона 8 секунди и да го включа, е, не става...
Snuupy- Брой мнения : 39
обзалагам се че ползваш последната версия на феникс и се опитваш да флашнеш, чрез refurbish, веднага я махни и си сложи [You must be registered and logged in to see this link.] версия 2012.04.003.47798, която никога не ми е правила проблеми...Snuupy написа:Стигнах до Erasing User Data Area и до там... пробвах в нормален режим, пробвах в dead usb mode, като чакам да извибрира 3 пъти, няма, дава грешка и грешка.. , рестартирах телефона, пак дава грешка и ми казва да извадя кабела, да задържа power бутона 8 секунди и да го включа, е, не става...
Мда:
Phoenix Service Software 2012.16.004.48159 Cracked
Сега ще пробвам с тази дето ми каза, стига да я открия.
Правя това упражнение, защото телефона ми е от Q2, Germany, не е кодиран по никакъв начин, но му сложих Belle Refresh, че беше с Anna, да ама стана на немски, изтеглих с NaviFirm за bulgaria/romania Belle Refresh, флашнах, опитвам се да ъпдейтна Ovi Store, 100 пъти, нищо не става, опитвам се да се логна, нищо не става, а си знам паролата и името, даже ги въвеждам в PC Suite. Рестартирах, какво ли не, не иска.... сега ще видя с къстъма.
Phoenix Service Software 2012.16.004.48159 Cracked
Сега ще пробвам с тази дето ми каза, стига да я открия.
Правя това упражнение, защото телефона ми е от Q2, Germany, не е кодиран по никакъв начин, но му сложих Belle Refresh, че беше с Anna, да ама стана на немски, изтеглих с NaviFirm за bulgaria/romania Belle Refresh, флашнах, опитвам се да ъпдейтна Ovi Store, 100 пъти, нищо не става, опитвам се да се логна, нищо не става, а си знам паролата и името, даже ги въвеждам в PC Suite. Рестартирах, какво ли не, не иска.... сега ще видя с къстъма.
Snuupy- Брой мнения : 39
[You must be registered and logged in to see this link.] тази никога не ми е изневерявала.Дано да съм помогнал
stre4- Брой мнения : 75
Местожителство : Плевен
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» CFW Nokia N8 Belle Refresh 111.040.1511
» Nokia N8 RM-596 111.040.1511 Belle Refresh CFW by ivo777 [07.07.2013]
» MeeGo V1.2 by kras6bmw for Nokia C7 111.040.1511
» Equalizer мод за Nokia Belle Refresh
» Joshlog patch for Nokia Belle Refresh
» Nokia N8 RM-596 111.040.1511 Belle Refresh CFW by ivo777 [07.07.2013]
» MeeGo V1.2 by kras6bmw for Nokia C7 111.040.1511
» Equalizer мод за Nokia Belle Refresh