Как да ползвам телефона като модем
3 posters
Страница 1 от 1
Как да ползвам телефона като модем
Здравейте! От вчера имам мобилен интернет на моят n8 и се опитвам да прехвърля интернет от телефона на компютъра - безуспешно. Никъде няма подробни указания как се прави, пише само, че като свържа двете устройства в режим модем, интернетът автоматично ще потече към компютъра. Някой борил ли се е с това?
ninnata- Брой мнения : 30
Местожителство : София
Re: Как да ползвам телефона като модем
Извинете за глупостта, намерих отговор тук: [You must be registered and logged in to see this link.]
Обаче веднага изниква въпроса защо, по дяволите, имам опция телефонът да е като модем и връзката с интернет не се осъществява през нея???
Обаче веднага изниква въпроса защо, по дяволите, имам опция телефонът да е като модем и връзката с интернет не се осъществява през нея???
ninnata- Брой мнения : 30
Опцията ''Connecct to Internet'' на Nokia Suite работи перфектно,друг вариант е чрез програма да направиш телефона си WiFi Hotspot,т.е. да прехвърляш мобилния нет през Wireless.Между другото при Nokia N9 е вградена тази опция и няма нужда от кабели и допълнителни програмки и в много случаи е супер полезна в ежедневието.
Пробвай с тази програма, с нея можеш да шерваш нет през wi-fi [You must be registered and logged in to see this link.]ninnata написа:Здравейте! От вчера имам мобилен интернет на моят n8 и се опитвам да прехвърля интернет от телефона на компютъра - безуспешно. Никъде няма подробни указания как се прави, пише само, че като свържа двете устройства в режим модем, интернетът автоматично ще потече към компютъра. Някой борил ли се е с това?
jojo- Брой мнения : 115
Similar topics
» Мод: ISO на телефона като CD-ROM за PC
» Extgps - Телефона като gps антена
» питане за звук в телефона
» C:Памет на телефона - тя е почти пълна
» Телефона е продаден
» Extgps - Телефона като gps антена
» питане за звук в телефона
» C:Памет на телефона - тя е почти пълна
» Телефона е продаден