Viber 2.01 Bele Anna Signed
+14
jorji
djvoyager
argail76
eksoldier
ivo777
gavra74
batangoster
alexbg67
bachora
$©@®N™
stre4
nabelqzan
shoto123
mirdgo
18 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Viber 2.01 Bele Anna Signed
Това, което виждате са възможностите на Viber за Symbian за момента, може би ще има и още в следващи версии, но не се знае кога или дали.
Чо :)- Администратор
- Брой мнения : 120
Не вярвам да има нова версия...
eksoldier- Брой мнения : 178
Ох, почвам да си мисля, че тва да си купиш Нокия, е някаква проява на мазохизъм...
MIRANOVA- Брой мнения : 18
От сега нататък е така, преди година като взех 808 ми беше добре. Просто симбиан беше зарязан от мама и тате, а си няма братче което да го води... Жалко, вече се заглеждам в андроидите, в частност ноут 3...
Ех, в Ноут 3 и най-върлите нокианци се заглеждаме, аз си ползвам все още н8-ицата, но имам и едно Галакси-2. Несравнимо е, просто. Да не говорим, че като бях в командировка, Нокията не можеше да се върже в безжичната мрежа на хотела, както и Нокията на колежката, а Самсунга нямаше никакви проблеми никъде...eksoldier написа:От сега нататък е така, преди година като взех 808 ми беше добре. Просто симбиан беше зарязан от мама и тате, а си няма братче което да го води... Жалко, вече се заглеждам в андроидите, в частност ноут 3...
За да се съм съвсем офф, наистина такива са възможностите на Вайбър за Симбиан. Не може да се очаква и повече... Затова пък имаме перфектният джипиес, не е малко Един колега с HTC още не може да повярва как така има телефони, които не искат интернет, за да те локализират
ninnata- Брой мнения : 30
Местожителство : София
Да GPS-a e добър, с малки забележки за бг... Но едва ли картите за symbian ще бъдат обновявани вече...
Навигацията не е просто добра,тя е направо превъзходна,измъквала ме е и от най-забутаните немски селца,дори и имената на уличките ги имаше,възхитително...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Моля Ви, обяснете ми как да ми се покажат контактите във този засякан вайбър, защото ако при още едно инсталиране на друга версия видя тази картинка, телефона ще хвърчи със бясна скорост от 13-ия етаж... :confused:P.S. В момента съм с версията която е дал djvoyager "N8FanClub.com_Viber_2.1.512_offline" и пак нищо... Има ли нещо по-специфично при инсталирането на приложението??? Предварително Ви благодаря!
Моля Ви, обяснете ми как да ми се покажат контактите във този засякан вайбър, защото ако при още едно инсталиране на друга версия видя тази картинка, телефона ще хвърчи със бясна скорост от 13-ия етаж... :confused:P.S. В момента съм с версията която е дал djvoyager "N8FanClub.com_Viber_2.1.512_offline" и пак нищо... Има ли нещо по-специфично при инсталирането на приложението??? Предварително Ви благодаря!
CECC- Брой мнения : 39
Местожителство : Plovdiv
офф: освен GPS и камерата е един път
CECC, и аз имах тоя проблем. Инсталирам, деинсталирам - пак тъй. И да ти кажа понятия нямам как се оправи. Сега пък се самоизключва след време. Не е като уазап-а да си седи на заден план работещ. Поне за мен вийбъра е нещо недодялан...
CECC, и аз имах тоя проблем. Инсталирам, деинсталирам - пак тъй. И да ти кажа понятия нямам как се оправи. Сега пък се самоизключва след време. Не е като уазап-а да си седи на заден план работещ. Поне за мен вийбъра е нещо недодялан...
gavra74- Брой мнения : 21
Местожителство : шабла
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» WWW QT 1.0 beta S3 Anna Belle signed
» Lancet QuickCam v2.0 S3 Anna Belle Signed
» Mobineon ScreenLock FX v2.05(0) S^3 Anna Belle Signed
» LanternSoft Slide To Unlock v1.04(0) S^3 Anna Belle Signed
» Edwin Leippi LeControl v.1.11(0) S^3 Anna, S^4 Belle SIGNED
» Lancet QuickCam v2.0 S3 Anna Belle Signed
» Mobineon ScreenLock FX v2.05(0) S^3 Anna Belle Signed
» LanternSoft Slide To Unlock v1.04(0) S^3 Anna Belle Signed