Нов метод за хакване на Symbian^3!!!
+6
SmasHinG
alexx
boby_cage
ivchoiv
predator_v_bg
ivo777
10 posters
Страница 1 от 1
Нов метод за хакване на Symbian^3!!!
1.Инсталирайте [You must be registered and logged in to see this link.]
2.Изтеглете [You must be registered and logged in to see this link.]
3.Подпишете CertHack.sis със вашия личен сертификат (ако нямате такъв можете да дадете заявката си [You must be registered and logged in to see this link.] .Лично на мен заявката ми беше готова след 5-6 часа,но понякога тази процедура отнема и 12 часа)
4.Инсталирайте CertHack.sis
5.Рестартирайте телефона (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!)
6.Исталирайте отново CertHack.sis (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!)
7.Инсалирайте хакнатия файлов браузър,подписан със сертификата от Leftup [You must be registered and logged in to see this link.]
8.Стартирайте хакнатия файлов браузър.От Options - Settings - Operations - Baypass plat.security променете настройката от Off на On
9.Пак с помощта на хакнатия файлов браузър копирайте файла [You must be registered and logged in to see this link.] в C:/sys/bin
Честито,вашия телефон вече е хакнат без да е нужно да се флашва,също както при S60v3 и HelloOx
2.Изтеглете [You must be registered and logged in to see this link.]
3.Подпишете CertHack.sis със вашия личен сертификат (ако нямате такъв можете да дадете заявката си [You must be registered and logged in to see this link.] .Лично на мен заявката ми беше готова след 5-6 часа,но понякога тази процедура отнема и 12 часа)
4.Инсталирайте CertHack.sis
5.Рестартирайте телефона (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!)
6.Исталирайте отново CertHack.sis (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!)
7.Инсалирайте хакнатия файлов браузър,подписан със сертификата от Leftup [You must be registered and logged in to see this link.]
8.Стартирайте хакнатия файлов браузър.От Options - Settings - Operations - Baypass plat.security променете настройката от Off на On
9.Пак с помощта на хакнатия файлов браузър копирайте файла [You must be registered and logged in to see this link.] в C:/sys/bin
Честито,вашия телефон вече е хакнат без да е нужно да се флашва,също както при S60v3 и HelloOx
Последната промяна е направена от ivo777 на Съб 13 Авг - 6:15; мнението е било променяно общо 4 пъти
Re: Нов метод за хакване на Symbian^3!!!
Ето това ще се пробва!Реп+
predator_v_bg- Брой мнения : 76
Нещо не е както трябва. Инсталирах според инструкциите, но когато започна да качвам приложение подписано само със Leftup сертификата ми изписва,че има грешка в сертификата. Подписвам първо с моя след това с него и ми дава същия проблем ,който се получаваше преди да го "хакна". Поискан достъп до приложението неразрешен.Явно моя телефон е защитен от всякакви хакове и намеси. Неможах да инсталирам нито един мод....
ivchoiv- Брой мнения : 26
Местожителство : София
Няма вече нехакваеми телефони. Щом работи и на Symbian Anna трябва да стане и при теб. Инсталирай си още веднъж подписания с твоя сертификат CertHack и пак пробвай.ivchoiv написа:Нещо не е както трябва. Инсталирах според инструкциите, но когато започна да качвам приложение подписано само със Leftup сертификата ми изписва,че има грешка в сертификата. Подписвам първо с моя след това с него и ми дава същия проблем ,който се получаваше преди да го "хакна". Поискан достъп до приложението неразрешен.Явно моя телефон е защитен от всякакви хакове и намеси. Неможах да инсталирам нито един мод....
Редактирах първия си пост в темата.Мисля,че с това описание вече са избегнати всякакви неясноти относно новия метод за хакване.
И нека не забравяме да благодарим на авторите на този метод-stas686 и руския ни колега CODeRUS.
alexx- Брой мнения : 50
Местожителство : Бургас
Ейййй най-накрая. Изпълних точните указания и вече съм с хакнат телефон.Много ви Благодаря!!! Реп+
ivchoiv- Брой мнения : 26
Местожителство : София
Може ли някой да ми каже как мога да зануля един вид формат на телефона да направя без флашване с някой комбинация или програмка. Пробрах хард ресет с бутона усилване надоло камера меню и изключване ама нищо нестана т.е ми занули само настройките а приложенията и другите работи си седят. Някой ако може да помогне нека каже как мога да го форматирам като зануля настройки и приложения и всичко като цяло. Телефона да стане един вид сега го купувам като нов.
Благодаря.
Благодаря.
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Единствения начин телефона ти да стане като излязъл от магазина е да го флашнеш. Всички други случаи на хард ресет с комбинация на бутони или с кода *#7370# не са удачни, понеже телефона започва да прави проблеми. В форума има тема за флашване с Phoenix. Всички стъпки са описани отлично, така че няма да имаш проблем.smash написа:Може ли някой да ми каже как мога да зануля един вид формат на телефона да направя без флашване с някой комбинация или програмка. Пробрах хард ресет с бутона усилване надоло камера меню и изключване ама нищо нестана т.е ми занули само настройките а приложенията и другите работи си седят. Някой ако може да помогне нека каже как мога да го форматирам като зануля настройки и приложения и всичко като цяло. Телефона да стане един вид сега го купувам като нов.
Благодаря.
Може ли да дадеш точен линк към темата с флашването че търсиш из форумите не го намерих и на търсачката също пиша флашване ама нищо не намира.boby_cage написа:Единствения начин телефона ти да стане като излязъл от магазина е да го флашнеш. Всички други случаи на хард ресет с комбинация на бутони или с кода *#7370# не са удачни, понеже телефона започва да прави проблеми. В форума има тема за флашване с Phoenix. Всички стъпки са описани отлично, така че няма да имаш проблем.smash написа:Може ли някой да ми каже как мога да зануля един вид формат на телефона да направя без флашване с някой комбинация или програмка. Пробрах хард ресет с бутона усилване надоло камера меню и изключване ама нищо нестана т.е ми занули само настройките а приложенията и другите работи си седят. Някой ако може да помогне нека каже как мога да го форматирам като зануля настройки и приложения и всичко като цяло. Телефона да стане един вид сега го купувам като нов.
Благодаря.
Благодаря.
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
JustHackIt 1.0
Последна мода в хакването.
Свалете необходимите файлове [You must be registered and logged in to see this link.]
Разархивирайте трите файла:
1.CertUpdater.sisx
2.CertHack_Installer_unsigned.sis
Signer.exe
Ако нямате, изкарайте си сертификата за телефона от [You must be registered and logged in to see this link.], като напишете IMEI на телефона (вижда се с *#06#) и кода от картинката. До 12 часа ще ви излезе сертификата. Проверява се по същия начин и ще ви даде линк за сваляне.
Разархивирате и вътре има два файла .cer и .key
Подпишете само файла 2.CertHack_Installer_unsigned.sis. Това става като стартирате Signer.exe и с Browse изберете 2.CertHack_Installer_unsigned.sis , .cer и .key файловете (свалени от руския сайт) и натиснете [Sign!].
Копирайте двата файла в телефона си:
1.CertUpdater.sisx
ПОДПИСАНИЯ вече 2.CertHack_Installer_unsigned.sis
Инсталирайте 1.CertUpdater.sisx
Инсталирайте подписаният 2.CertHack_Installer_unsigned.sis
За 3rd и 5ed и ^3 вече може да инсталирате приложения без да ги подписвате, имате достъп до системните папки.
За 3rd и 5ed имате и RomPatcher.
За ^3 все още няма рабощ RomPatcher.
Успех!
Свалете необходимите файлове [You must be registered and logged in to see this link.]
Разархивирайте трите файла:
1.CertUpdater.sisx
2.CertHack_Installer_unsigned.sis
Signer.exe
Ако нямате, изкарайте си сертификата за телефона от [You must be registered and logged in to see this link.], като напишете IMEI на телефона (вижда се с *#06#) и кода от картинката. До 12 часа ще ви излезе сертификата. Проверява се по същия начин и ще ви даде линк за сваляне.
Разархивирате и вътре има два файла .cer и .key
Подпишете само файла 2.CertHack_Installer_unsigned.sis. Това става като стартирате Signer.exe и с Browse изберете 2.CertHack_Installer_unsigned.sis , .cer и .key файловете (свалени от руския сайт) и натиснете [Sign!].
Копирайте двата файла в телефона си:
1.CertUpdater.sisx
ПОДПИСАНИЯ вече 2.CertHack_Installer_unsigned.sis
Инсталирайте 1.CertUpdater.sisx
Инсталирайте подписаният 2.CertHack_Installer_unsigned.sis
За 3rd и 5ed и ^3 вече може да инсталирате приложения без да ги подписвате, имате достъп до системните папки.
За 3rd и 5ed имате и RomPatcher.
За ^3 все още няма рабощ RomPatcher.
Успех!
Чо :)- Администратор
- Брой мнения : 120
Пробвах метода на колегата Чо телефона се хакна както трябва. Надявам се че всичко е ок засега телефона ратоби добре с изключение на това че днес като го рестартирах и ми се показоха едни сини цифри точно до батерията стоят забелязох ,че като влизам в програми и такива неща цифрите се променят мисля че това е нещо като индикатор за това колко % от процесора се ползват или колко се товари сами я телефон но искам да го махна ако някой има идея нека да я сподели
niksana8584- Брой мнения : 42
При "Инсталирайте 1.CertUpdater.sisx" ми казва "Грешка на сертификата свържете се с доставчика на приложението" и то не само при този опит, а когато искам да подпиша дадено приложение телефона ми изписва грешка в сертификата от какво може да е това ?
boc_ko- Брой мнения : 1
простете за глупавия въпрос, но е52 влиза в тази графа нали ?
netaccs- Брой мнения : 1
Similar topics
» HelloOX2 v2.10 - още един метод за хакване на Symbian^3!!!
» Nokia C5 хакване
» Хакване на Нокиа X7
» Хакване на нокиа 808
» ПРЕВРЪЩАНЕ НА SYMBIAN ^ 3 ТЕЛЕФОН В 3D КАМЕРА ЧРЕЗ 3D PHOTO БЕЗПЛАТЕН V1.6 S60V5 SYMBIAN ^ 3 SIGNED
» Nokia C5 хакване
» Хакване на Нокиа X7
» Хакване на нокиа 808
» ПРЕВРЪЩАНЕ НА SYMBIAN ^ 3 ТЕЛЕФОН В 3D КАМЕРА ЧРЕЗ 3D PHOTO БЕЗПЛАТЕН V1.6 S60V5 SYMBIAN ^ 3 SIGNED
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите