Проблем със слагане на ефекти
3 posters
Страница 1 от 1
Проблем със слагане на ефекти
Здравейте, може ли малко помощ с инсталацията на ефекти на този фирм: https://symbian-modders.bulgarianforum.net/t1713-topic
Пробвах 2 начина, но нито един от тях не работи, или може би аз не правя нещо като хората:
Единия начин е със редактиране на manifest.mf от коре файла и създаване на път за ефекти в e:/effects със програмата nokia cooker и след това пре-флашване с Phoenix.
Другия начин е със инсталиране на Symbian_Belle_base_pkg_effects.sis, но ми дава грешка при инсталация, казва ми че вече съществува и до там...
Благодаря на отзовалите се, извинявам се ако съм писал в грешна тема!
Едит: Отворих "RM-807_113.010.1507_U01.01_79u.uda.fpsx" с Nokia Cooker и видях, че доста файлове липсват, сред които е и файлът за ефектите, който като се изтрие и ефектите не ряботят изобщо, независимо от пътеката им C:/; E:/ и т.н.. Единственото което ми трябва е името на този файл, за да го възобновя от официален FW. Не съм сигурен дали файлът е един или повече, но ще съм наистина много благодарен ако някой ми помогне. Вярвам, че има хора които знаят за какво точно говоря!
Пробвах 2 начина, но нито един от тях не работи, или може би аз не правя нещо като хората:
Единия начин е със редактиране на manifest.mf от коре файла и създаване на път за ефекти в e:/effects със програмата nokia cooker и след това пре-флашване с Phoenix.
Другия начин е със инсталиране на Symbian_Belle_base_pkg_effects.sis, но ми дава грешка при инсталация, казва ми че вече съществува и до там...
Едит: Отворих "RM-807_113.010.1507_U01.01_79u.uda.fpsx" с Nokia Cooker и видях, че доста файлове липсват, сред които е и файлът за ефектите, който като се изтрие и ефектите не ряботят изобщо, независимо от пътеката им C:/; E:/ и т.н.. Единственото което ми трябва е името на този файл, за да го възобновя от официален FW. Не съм сигурен дали файлът е един или повече, но ще съм наистина много благодарен ако някой ми помогне. Вярвам, че има хора които знаят за какво точно говоря!
klitemnestra- Брой мнения : 81
Re: Проблем със слагане на ефекти
редактирането на mf няма как да не работи, ти не го правиш, както трябва, а оригиналния файл, с ефектите се намират в същата папка в core файла за флашване...klitemnestra написа:Здравейте, може ли малко помощ с инсталацията на ефекти на този фирм: https://symbian-modders.bulgarianforum.net/t1713-topic
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Проблемът не е от manifest.mf. Аз там съм му направил пътека до е:/еffects отдавна и пак нищо не стана (говоря за core файла). На официален фирм няма проблеми, всичко тръгва, но на този фирм на ivo777 не става каквото и да правя. Също така ми липсва и Nokia Music приложението, но с него си го оправих. Направи ми впечатление че той е написал в описанието на фирма че е изключил ефектите. Също се пробвах да сложа core с ефекти до дял Е:/effects от официален фирм и пак не става, затова мисля че проблема е именно в този файл "RM-807_113.010.1507_U01.01_79u.uda.fpsx". Замествам този файл от на ivo777 CFW-то със този в официалния фирм и дефакто флашвам с официален фирм, където само 1 файл е заменен и пак не става. Не съм срещал такъв проблем до сега.
добавяш редактирания manifest.mf с път до ефектите в E или С в съответната папка на rofs2 или 3 файла и флашваш, няма как да не стане...klitemnestra написа:Проблемът не е от manifest.mf. Аз там съм му направил пътека до е:/еffects отдавна и пак нищо не стана (говоря за core файла). На официален фирм няма проблеми, всичко тръгва, но на този фирм на ivo777 не става каквото и да правя. Също така ми липсва и Nokia Music приложението, но с него си го оправих. Направи ми впечатление че той е написал в описанието на фирма че е изключил ефектите. Също се пробвах да сложа core с ефекти до дял Е:/effects от официален фирм и пак не става, затова мисля че проблема е именно в този файл "RM-807_113.010.1507_U01.01_79u.uda.fpsx". Замествам този файл от на ivo777 CFW-то със този в официалния фирм и дефакто флашвам с официален фирм, където само 1 файл е заменен и пак не става. Не съм срещал такъв проблем до сега.
EDIT: всъщност има как, ако е добавил модифициран dll файл, сега ще погледна...да, замени файла aknskinsrv.dll, намиращ се в C:\sys\bin, с този и рестартирай телефона, ако всичко по mf файла ти е наред, ефектите трябва да се стартират, ако не се получава след рестарт, то замести същия, само че моднат файл, който Иво е поставил в uda файла, с този, към който ти оставих линк, в sys\bin и флашни телефона си, така трябва да стане със сигурност...
Браво, стана най-накрая! Благодаря ти! Реп +
А дали има начин на 808 да се сложат ефектите на SoulSurvivor за фирма на Иво
Ivan Petrov- Брой мнения : 4
Би трябвало да може, да се слагат всякакви ефекти.
Да, могат.Ivan Petrov написа:А дали има начин на 808 да се сложат ефектите на SoulSurvivor за фирма на Иво
Similar topics
» Слагане на Български език на nokia 5800 i E72
» ефекти...
» Ефекти на палитрите - Symbian Belle
» Как става вграждането на ефекти във фирма
» Проблем с wi-fi на N8
» ефекти...
» Ефекти на палитрите - Symbian Belle
» Как става вграждането на ефекти във фирма