InvisibleSHIELD след двумесечна употреба на Nokia N8
5 posters
Страница 1 от 1
InvisibleSHIELD след двумесечна употреба на Nokia N8
Здравейте приятели искам да ви покажа как изглежда продукта, след два месеца на телефона ми. Като цяло много съм доволен, но имам няколко забележки. Не е изрязан точно както се твърди на сайта им, няма защита за копчето което най много се натиска и под бутона за заключване съвсем малко се отлепи от многократното ползване, докато не намерих решение с програма за заключване направо от дисплея. Особено ме радва това, че телефона стана много стабилен в ръка и не се пързаля... Надявам се да съм помогнал, ако има въпроси питайте
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
eksoldier- Брой мнения : 178
Re: InvisibleSHIELD след двумесечна употреба на Nokia N8
Колега без да се обиждаш ама телефона е о*ран тотално. Не разбирам защо хората си купуват нещо хубаво и в стремежа си да го запазят го правят грозно
Nokia N8 притежава стъкло със стандарта Gorilla следователно - не се дере или за да го надереш трябва да използваш груба намеса! Следователно е малко безмислен тоя протектор. Надписът на гърба на телефона е красив с начина на изработка и гравиране. Тоя найлон дето си сложил ти препоръчвам поне да си поиграеш малко и да го изрежеш по надписа. Плюс това няма как да го съсипеш понеже той не е в контакт с повърхността когато телефона лежи. По елегантно щеше да е ако си сложил найлон само на отсега на камерата.
И накрая ще кажа, че ако си мърляч (не се обръщам към автора, а към читателя) нито найлони, нито калъф ще те спаси.
Nokia N8 притежава стъкло със стандарта Gorilla следователно - не се дере или за да го надереш трябва да използваш груба намеса! Следователно е малко безмислен тоя протектор. Надписът на гърба на телефона е красив с начина на изработка и гравиране. Тоя найлон дето си сложил ти препоръчвам поне да си поиграеш малко и да го изрежеш по надписа. Плюс това няма как да го съсипеш понеже той не е в контакт с повърхността когато телефона лежи. По елегантно щеше да е ако си сложил найлон само на отсега на камерата.
И накрая ще кажа, че ако си мърляч (не се обръщам към автора, а към читателя) нито найлони, нито калъф ще те спаси.
airone- Брой мнения : 10
Местожителство : Sofia City
Абсолютно съгласен.Закалено стъкло в комбинация с анодиран алуминий (повърхностния слой е много твърд и износоустойчив) нямат никаква нужда от допълнителна защита.
Имам Нокиа Е7 от 4 дена и успях да удраскам алуминия отзаде... ;х ;@
reconecta- Брой мнения : 1
reconecta написа:Имам Нокиа Е7 от 4 дена и успях да удраскам алуминия отзаде... ;х ;@
Е то всяко нещо си има граници . Не знам как си я издраскал , но примерно при изтърване върху камъни и закалена стомана би се надраскала в определени условия
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
Similar topics
» Nokia N9 - ръководство за употреба
» Ще си купувам Nokia N8 -втора употреба - каво да гледам , кое е важно?
» Купувам панел и дисплей за Nokia 3250(желателно втора употреба)
» Nokia N 8 умря след флашване
» Nokia N 8 "замръзва" след преинсалиране с Phoenix
» Ще си купувам Nokia N8 -втора употреба - каво да гледам , кое е важно?
» Купувам панел и дисплей за Nokia 3250(желателно втора употреба)
» Nokia N 8 умря след флашване
» Nokia N 8 "замръзва" след преинсалиране с Phoenix
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите