Прехвърляне на мултимедия
2 posters
Страница 1 от 1
Прехвърляне на мултимедия
Когато свържа телефона към лаптопа посредством USB кабела и вляза в Музикалния плеър в самия телефон винаги ми изписва"Извършва се прехвърляне на мултимедия" и така си седи.Няма никаква промяна и в Nokia Ovi Suite,там дори самите песни ги няма.Не мога и да ги синхронизирам по никакъв начин!В менюто е активна функцията"Nokia Ovi Suite".Другия ми въпрос е защо се променя началния тапет зададената от мен музика при входящи повиквания както и някой програми изчезват когато активирам "Масова памет".На тяхно място се появяват въпросителни.Щом премина на друга опция на USB режим всичко се оправя.За мен това не е кой знае какъв проблем но ми е странно защо е така.
predator_v_bg- Брой мнения : 76
Re: Прехвърляне на мултимедия
Ами това си е нормално, в смисъл като вържеш телефона с компютъра картата памет се ползва вече от компютъра като си избрал масова памет! Затова приложенията дето са инсталирани в в картата памет, или да кажем вградения Е дял тези приложения все едно ги няма понеже картата е включена към компа от това е! Това си е така нормално е !
mitko992- Брой мнения : 85
Similar topics
» N8 - Прехвърляне на файлове
» Проблем с изпращане/прехвърляне на данни
» Прехвърляне на програми и игри от телефона в картата SGS3
» Прехвърляне на контакти от стар към нов телефон без дата кабел и възможност за интернет връзка на стария.
» Проблем с изпращане/прехвърляне на данни
» Прехвърляне на програми и игри от телефона в картата SGS3
» Прехвърляне на контакти от стар към нов телефон без дата кабел и възможност за интернет връзка на стария.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|