SmartMovie 4.2.0
3 posters
Страница 1 от 1
SmartMovie 4.2.0
Най-после словаците от Lonely Cat Games се сетиха, че някогашния номер 1 видео плеър вече е непотребен за актуалните Symbian смартфони и го пуснаха безплатно. За тези, които изпитват носталгия по класическото SmartMovie. Официална, подписана версия.
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Re: SmartMovie 4.2.0
Реп+, тази програма ми беше най-любимата на бившата N73-ka...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
От 6600 до N97 ми беше в топ 5. Но с излизането на N8 просто стана излишна след ъпдейта за субтитрите. Въпреки това си остава класика. Още повече, че в [You must be registered and logged in to see this link.] върви и един доста добър конвертор.
искам да попитам тоя player може ли да чете субтитрите защото вградения не може ?
BigTymers- Брой мнения : 89
Местожителство : София
да, без да се конвертират файловете, вървят доста зле на този плеър, а за субтитрите, които пита колегата, трябва да се вградят за да излизат тук, което е функция на конвертора инсталиращ се на персоналния компютър.boby_cage написа:От 6600 до N97 ми беше в топ 5. Но с излизането на N8 просто стана излишна след ъпдейта за субтитрите. Въпреки това си остава класика. Още повече, че в [You must be registered and logged in to see this link.] върви и един доста добър конвертор.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
а вградения player който е на belle има ли начин да се направи да чете субтитрите
Плеъра в Belle си чете субтитри. За пореден път: Видео и субтитри файловете трябва да са с едно и също име. За да не излизат на маймуница трябва кодирането да се направи на Unicode. Това става като се отвори .sub файла с Notepad и при запаметяването се избере All Files (Всички файлове) и кодиране Unicode.
мерси
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите