Weather Clock up to v1.05
+4
nabelqzan
SoulSurvivor
pecaata
boby_cage
8 posters
Страница 1 от 1
Weather Clock up to v1.05
Още една програма за прогноза за времето. Първата версия имаше бъгове, затова не съм я публикувал, но тази работи нормално. Разполага с два размера Widget-и. При докосване на часа се отваря приложението часовник, при докосване на датата се отваря календара, при докосване на прогнозата се отваря програмата, а при докосване на настоящата температура се обновява. Официална, подписана версия от Nokia Store.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Re: Weather Clock up to v1.05
Браво ще се пробва!
pecaata- Брой мнения : 28
Местожителство : Стара Загора
Accuweather Icons for Weatherclock
Първо реп+ на Боби, а ето и малко по-различни икони в стил accuweather:
Копирайте .png фаловете от архива в c/e(в зависимост от мястото на инсталацията)\Weatherclock\wimg* папка по ваш избор, замествайки вече вградените, като не може да създавате друга поредна папка.
Копирайте .png фаловете от архива в c/e(в зависимост от мястото на инсталацията)\Weatherclock\wimg* папка по ваш избор, замествайки вече вградените, като не може да създавате друга поредна папка.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Реп+ и за теб Стефчо. 808-та ми стана като N97-та ми едно време с AccuWeather. Само едно уточнение - файловете се копират в папката wimg3, където са цветните картинки.
не е задължително, моите работят от wimg1 и wimg2, като в менюто за избор се виждат, реално присъстващите в съответната папка.boby_cage написа:Реп+ и за теб Стефчо. 808-та ми стана като N97-та ми едно време с AccuWeather. Само едно уточнение - файловете се копират в папката wimg3, където са цветните картинки.
Последната промяна е направена от SoulSurvivor на Пон 15 Апр - 20:09; мнението е било променяно общо 2 пъти
Реп+ и за двама ви, стана много яко!
nabelqzan- Брой мнения : 36
Местожителство : Пловдив
РЕП-че и от мен, обаче нещо за батерията да кажете, че подозирам това приложенийце прекрасно. BTW, с кое приложение мога да засека изтичане на енергия, батъри монитора показва, ама отчасти...
Мерси!
Мерси!
jorji- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 60
Защо ми дава грешка при инсталирането, да не е само за хакнати телефони???
RADI22- Брой мнения : 28
включи си интернета и пробвай пак...RADI22 написа:Защо ми дава грешка при инсталирането, да не е само за хакнати телефони???
Energy profiler се казва приложението за целта...jorji написа:РЕП-че и от мен, обаче нещо за батерията да кажете, че подозирам това приложенийце прекрасно. BTW, с кое приложение мога да засека изтичане на енергия, батъри монитора показва, ама отчасти...
Мерси!
Skin for Weather clock
Копирате файловете от архива, в С:\съответните директории и рестартирате. Само за хакнати телефони!
Благодаря, и програмата и иконките сложих. Всичко е 6
eksoldier- Брой мнения : 178
Weather clock v1.05 Signed
Подписан ъпдейт до версия 1.05 [You must be registered and logged in to see this link.]
Забележка: ако сте слагали скина или допълнителните иконки, след инсталация на ъпдейта, иконките ще изчезнат, а скина ще е разместен. Ще трябва да ги приложите наново...
Edit: Забелязах две основни промени: След рестарт, винаги първоначално се вижда град Espoo, като след обновяването се вижда пак този, който е настроен индивидуално и най-важното - оправен е бъга с постоянните опити за автоъпдейт, и скриване на предишно обновените данни, независимо, дали е зададено в настройките, ръчно обновяване или през интервал от време...
Забележка: ако сте слагали скина или допълнителните иконки, след инсталация на ъпдейта, иконките ще изчезнат, а скина ще е разместен. Ще трябва да ги приложите наново...
Edit: Забелязах две основни промени: След рестарт, винаги първоначално се вижда град Espoo, като след обновяването се вижда пак този, който е настроен индивидуално и най-важното - оправен е бъга с постоянните опити за автоъпдейт, и скриване на предишно обновените данни, независимо, дали е зададено в настройките, ръчно обновяване или през интервал от време...
Сложих версия 1.0, не съм слагал други икони. Досадното е, че през три-четири дни спира да опреснява и трябва да рестартирам телефона.
При опит да сложа 1.05 се инсталира, но нищо не дава като данни седи си на Еспоо и това е.
телефона е хакнат с сготвения от Стефан Belle refresh
Някакви идеи?
При опит да сложа 1.05 се инсталира, но нищо не дава като данни седи си на Еспоо и това е.
телефона е хакнат с сготвения от Стефан Belle refresh
Някакви идеи?
baibrother- Брой мнения : 67
не си оправил настройките, фирма не играе роля тук, добави си наново населеното място. Приложението си работи перфектно, поне версия 1.05. След рестарт се вижда само Espoo и то докато се обнови информацията, след това всичко е наред...
Similar topics
» Alarm Clock 1.00
» Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked
» SPB Weather 2.01
» Weather HD v.1.01
» Anna Digital Clock
» Някои уиджети в различни размери и цветове за S^4 Belle hacked
» SPB Weather 2.01
» Weather HD v.1.01