Проблем с OVI MAPS
3 posters
Страница 1 от 1
Проблем с OVI MAPS
Имам следния проблем. Давам актуализация на софтуера и ми изписва,че има нов ъпдейт за ОВИ Мапс. Но за съжаление след като се свали ми дава,че актуализцията е неуспешна.Изтеглих най-новата версия от форума тук,но след като започна да я инсталира пак ми изписа , че е неуспешно.
ivchoiv- Брой мнения : 26
Местожителство : София
Re: Проблем с OVI MAPS
Проблема е в преинсталирането доколкото предполагам аз. Защото ми се е случвало на мен, и сега също след хака чрез Феникс. Ако му дам преинстал през ОВИ пакет дали ще изчезне хака. И един въпрос на вас губят ли ви се снимките от ПР 1.0?
Имах едни снимки оригиналните, но се изтриха и сега със новите фирми ги няма?
Имах едни снимки оригиналните, но се изтриха и сега със новите фирми ги няма?
edis_feyziev- Брой мнения : 14
Reinstall с ови пакета и всичко е наред
edis_feyziev- Брой мнения : 14
Здравейте,
имам следния проблем, наскоро си купих Нокиа Н8 и исках да проверя навигацията. Попита ме дали да я ъпдейт-на и аз казах да, след което като се опитам да и задам да ме отведе от точка А до точка Б ми изписва в горния край Waiting for GPS и така си седи ... как мога да го оправя това за да не се лутам из града?
имам следния проблем, наскоро си купих Нокиа Н8 и исках да проверя навигацията. Попита ме дали да я ъпдейт-на и аз казах да, след което като се опитам да и задам да ме отведе от точка А до точка Б ми изписва в горния край Waiting for GPS и така си седи ... как мога да го оправя това за да не се лутам из града?
Frodo_Baggins- Брой мнения : 1
Similar topics
» Проблем с ovi maps
» Проблем с Оvi Maps
» Проблем с Nokia Maps
» Ovi Maps 3.06(688)
» Маршрути Ovi Maps
» Проблем с Оvi Maps
» Проблем с Nokia Maps
» Ovi Maps 3.06(688)
» Маршрути Ovi Maps
Страница 1 от 1