Спиране на Nokia Store и всички приложения за Symbian
+2
eksoldier
bordista_88
6 posters
Страница 1 от 1
Спиране на Nokia Store и всички приложения за Symbian
Хора вижте какво намерих в нета което много ме натъжи!
[You must be registered and logged in to see this link.]
И какво правим при това положение, някои ще ми каже ли?
[You must be registered and logged in to see this link.]
И какво правим при това положение, някои ще ми каже ли?
bordista_88- Брой мнения : 30
Местожителство : София, България
Re: Спиране на Nokia Store и всички приложения за Symbian
Нищо неочаквано за мен, а и за останалите symbian потребители които следят новините. Мен няма какво да ме притеснява новината, приложенията които ползвам, нямат нужда от ъпдейти, а в магазина им работа нямам изобщо. Единственото което е кофти е, че ще спрат вероятно и ъпдейтването на картите, което и без т'ва за България не се забелязва особено, но... т'ва е положението.
eksoldier- Брой мнения : 178
Нещо тъжно,но все пак очаквано.Symbian си остава в сърцето ми (а и в ръцете ми в лицето на 808),ползвах Android известно време,но така и не ми допадна,може би малко съм изкушен от семплостта,надежността и пъргавината в WP и да речем едно устройство от рода на Nokia Lumia 820 би ми паснало като гербова марка на международно писмо...ама всичко това някой ден,и то само може би,все пак нещата в БГ са доста сложни и покупката на ново устройство си е жив лукс,семейно куче като мен има по-важни приоритети.
Въпрос на лични предпочитания Иво. Аз като върл привърженик на Нокия след като минах на Андроид в лицето на HTC One мога да кажа,че Нокия все още са в каменната ера. А относно WP мога да кажа без да съм държал в ръцете си такъв телефон,че е изключителен грозен и има много малко приложения в сравнения с Андроид.
Крайно съм впечатлен от тази платформа. Това е мое мнение разбира се.
Крайно съм впечатлен от тази платформа. Това е мое мнение разбира се.
plamenmr- Брой мнения : 100
Местожителство : гр.Балчик
В навигацията,снимките,оптимизациите и живот на батерията са все още ненадминати.Мечтая един ден да видя една възкръснала Нокия с пипната по начин само който те си могат някоя Linux базирана OS...
Аз имам htc one а моята приятелка има lumia 920,мога да кажа че лумуята е един невероятен апарат,нито веднъж не е забивал или рестартирал а с новият ъпдейт направо лети,да не забравяме и перфектната камера,искам да кажа на Иво,че се е насочил правилно,взимай няма да сбъркаш.Аз не мога да свикна с новата OS на нокиа.
pudelo0- Модератор
- Брой мнения : 301
Тая мечта за Нокията няма да я бъде, Иво. Предвид това, че подразделението за телефони вече е на Майкрософт, дано поне обновят уиндоус така, че да бъде достоен конкурент на другите гиганти. Иначе и аз искам следващия ми телефон да е Нокия, но няма да е ако продължават така.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Подразделението все още не под МS, акционерите са тези които ще финализират сделката, но не виждам как биха променили положението, освен ако не се намеси Финландия примерно.
eksoldier- Брой мнения : 178
Similar topics
» Закупуване на приложения от Nokia Store
» До всички които държат за първи път смарт телефон на Nokia (symbian s^3) в ръцете си
» Всички BH Production Приложения
» Споделяне на приложения от Ovi Store
» Изтегляне и отключване на приложения от Ovi Store
» До всички които държат за първи път смарт телефон на Nokia (symbian s^3) в ръцете си
» Всички BH Production Приложения
» Споделяне на приложения от Ovi Store
» Изтегляне и отключване на приложения от Ovi Store
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|