GDR 3 Preview ъпдейта е достъпен за сваляне!!!
2 posters
Страница 1 от 1
GDR 3 Preview ъпдейта е достъпен за сваляне!!!
От няколко часа съм с този ъпдейт,скпийншотите са от моята Nokia Lumia 820
Ето и повече подробности около всички промени и новости в GDR 3 (Windows Phone 8 Update 3,тоест последния преди WP 8.1): [You must be registered and logged in to see this link.]
На печелившите честито
Re: GDR 3 Preview ъпдейта е достъпен за сваляне!!!
Eто видео за всички благинки в GDR3 пдейта:
Ето и следващия ъпдейт (Lumia Black):
За Developers Unlock-нати телефони като моя (които получават най-новите ъпдейти 4-5 месеца преди всички останали) се чака този ъпдейт може би още през месец януари 2014-а година
Очакваните промени и нововъведения в него са:
На малко по-късен етап се очаква ъпдейт на OS от WP 8.0 до WP 8.1 (Blue),където чейнчлога ще е доста внушителен
Ето и следващия ъпдейт (Lumia Black):
За Developers Unlock-нати телефони като моя (които получават най-новите ъпдейти 4-5 месеца преди всички останали) се чака този ъпдейт може би още през месец януари 2014-а година
Очакваните промени и нововъведения в него са:
На малко по-късен етап се очаква ъпдейт на OS от WP 8.0 до WP 8.1 (Blue),където чейнчлога ще е доста внушителен
Нокия, започна ъпдейта WP8 Black! За Lumia 820 все още не е излязъл, ама има надежда!
За информация [You must be registered and logged in to see this link.]
За информация [You must be registered and logged in to see this link.]
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
Бат Румене,ти защо досега се спотайваше,че си с Lumia 820,по дрпугите форуме пишеш,тук никакъв те няма...
Здрасти бат Иво, продадох N8 на един колега и се реших да пробвам WP8 и те така.... се сдобих с Лумия 820.ivo777 написа:Бат Румене,ти защо досега се спотайваше,че си с Lumia 820,по дрпугите форуме пишеш,тук никакъв те няма...
В началото ми се струваше, че не е удачена покупка, ама скоро WP8 ми допадна и да ти кажа направо съм впечатлен колко стабилно и бързо работи. В търсенето на мнения за телефона попаднах и на другия форум!!!
Скоро му взех на телефончето батерия 2500mAh. Имам я от около 3 седмици и за сега съм доволен!
Е недостатък е, че неможем да слагаме къстъм ОС, ама да се надяваме, че и това ще стане!
Хайде, за сега да сме живи и здрави през Новата година, пък ще гледаме да съживим WP раздела.............
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
Similar topics
» Започва Lumia Black ъпдейта и за Lumia 820 и 920!
» [ROM][JB][4.1.1]CyanogenMod10 Preview
» Нов ъпдейт 25.7 някой знае ли нещо относно ъпдейта
» 2 нови ъпдейта след Symbian Belle! Слух??
» Windows 8 Developer Preview Build 8102 Download
» [ROM][JB][4.1.1]CyanogenMod10 Preview
» Нов ъпдейт 25.7 някой знае ли нещо относно ъпдейта
» 2 нови ъпдейта след Symbian Belle! Слух??
» Windows 8 Developer Preview Build 8102 Download
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|