Н8 Сериозен проблем... Няма управия
3 posters
Страница 1 от 1
Н8 Сериозен проблем... Няма управия
Здравейте четох доста по моя проблем и не успях да намеря решение.... Mad
Да започна с това, че купих от един приятел н8 реших да го форматирам, но ми поиска телефонен код опитах 12345 не стана и започнах из форумите да търся начин да ресетна кода....изтеглих J.A.F от менюто избрах BB5=>Read PM code=>codes unlock и след това ми се появи прозорче select PM start address посочих 0 след това PM address end 255 записах файла и след това стартирах NOKIA BB5 USB UTILITY 2.8=>Reset BB5+ Counter (SL2,SL3) записах файла след това отворих отново JAF и зададох write pm и service.. след това рестарт и до там... Стартиране на телефона не успя. Свържете се с продавача... пробвах със 4-5 вида белле и не стана накрая пробвах и къстъм ромчета и пак.... същото... благодаря предварително за всякакъв вид помощ
Да започна с това, че купих от един приятел н8 реших да го форматирам, но ми поиска телефонен код опитах 12345 не стана и започнах из форумите да търся начин да ресетна кода....изтеглих J.A.F от менюто избрах BB5=>Read PM code=>codes unlock и след това ми се появи прозорче select PM start address посочих 0 след това PM address end 255 записах файла и след това стартирах NOKIA BB5 USB UTILITY 2.8=>Reset BB5+ Counter (SL2,SL3) записах файла след това отворих отново JAF и зададох write pm и service.. след това рестарт и до там... Стартиране на телефона не успя. Свържете се с продавача... пробвах със 4-5 вида белле и не стана накрая пробвах и къстъм ромчета и пак.... същото... благодаря предварително за всякакъв вид помощ
mashk0- Брой мнения : 4
Re: Н8 Сериозен проблем... Няма управия
Еми трябвало е първо да пробваш със къстъм ромчетата и сега нямаше да имаш този проблем. Занеси го на сервиз, само с usb кабел няма да станат нещата най-вероятно...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
пробвах всичко но без успех.... дадох го в сервиз.... поискаха 100 лева Интересно е че компа засича телефона...трябва ми .PM файл и там останалите по важни файлове... иначе има едни файлове които махали абсолютно всичко не си спомням имената им мисля че беше мещо от рода на BB5 8MB, 16MB, 32MB..Моля който има нокиа н8 ако не е проблем да качи поне .PM файла
mashk0- Брой мнения : 4
Здрасти. Имам една N8. Къде да търся този файл и да ти го пратя?
djvoyager- Модератор
- Брой мнения : 107
Местожителство : Варна

» Сериозен проблем с нокиа Н8 ! Моля за ПОМОЩ !!!
» Няма съживяване
» Nokia N8 - update Belle Refresh - няма хакване
» миниатюрна надежда,че симбиан няма да умре.а дано...!
» C7-проблем с Wi-Fi
» Няма съживяване
» Nokia N8 - update Belle Refresh - няма хакване
» миниатюрна надежда,че симбиан няма да умре.а дано...!
» C7-проблем с Wi-Fi
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|