Welcome to Symbian-Modders Forum !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Моля за помощ.

2 posters

Go down

Моля за помощ. Empty Моля за помощ.

Писане by niksana8584 Вто 3 Май - 17:53

Колеги след като си хакнах телефона по новия метод на колегата Чо телефона работи супер всичко е ток.Но се появиха едни сини числа точно до индикатора на батерията направи ми впечатление,че когато отварям нещо числата се променят един вид като колко % използвам от процесора или нещо такова но това ме дразни.Писах в дригата тема но пиша и нова надявам се някой да ми помогне

niksana8584

Брой мнения : 42

Върнете се в началото Go down

Моля за помощ. Empty Re: Моля за помощ.

Писане by jordan4o_vt Пет 4 Май - 21:10

Числата не са ти от хакването,инсталирал си си програма,която ти прави тоя номер.И аз си бях вкарал тоя автогол и три пъти правих хард ресет и инсталирах програмите,докато я барна.След първия си помислих,че е случайно или някакъв бъг,но за следващия инсталирах програмите една по една и след всяка рестартирах телефона.Барнах коя ми направи номера и направо я изтрих от компютъра,след което третия хард ресет Smile Проблема е ,че забравих коя програмка правеше тая магаретия при мен,но до колкото си спомням май беше нещо от ...офис раздел да го кажем....или някакъв таймер беше или някакъв диктофон,но може и да се заблуждавам.Със сигурност не е от хака

jordan4o_vt

Брой мнения : 2

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите