Мод за премахване на ''Активни прехвърляния'' при разговор
+14
andriann
ALIENWARE
djvoyager
yozov
donibrasco
stre4
iv.yanko
SoulSurvivor
stivko
alexbg67
smssms
SmasHinG
Чо :)
ivo777
18 posters
Страница 1 от 1
Мод за премахване на ''Активни прехвърляния'' при разговор
Сещате се за какво говоря,нали-досадния надпис ''Забележка-активни прехвърляния'' когато набирате някой телефонен номер.Е,чрез този мод на нашия приятел CODeRUS тази досада отива в историята
[You must be registered and logged in to see this link.]
Re: Мод за премахване на ''Активни прехвърляния'' при разговор
Отлично работи на N8
П.П.
Сега остава само мода за премахване на бипкането по време на запис на разговор да излезе и ... почти нищо друго не ми е нужно за телефона
П.П.
Сега остава само мода за премахване на бипкането по време на запис на разговор да излезе и ... почти нищо друго не ми е нужно за телефона
Чо :)- Администратор
- Брой мнения : 120
Да супер е мода само Иво къде си забравил да кажеш как и къде се инсталира. Това чудо някой ще обясни ли как и къде се инсталира за да тръгне както трябва?
Отделно наистина нещо остава да измислят против бипкането при запис на разговор.
А да има случайно конвертор или едитор за субтитрите да ги преобразува от ANSI в UTF-8 през телефона без да е необходима намесата на компютър. Или някакъв плеър който да чете субтитри с ANSI кодировка т.е тази която е по дефалт на всички субс.
Отделно да знаете торент клиент за даунлоуд на торенти с повече от 256кб/с защото в момента SymTorrent е уж най - добрия но има лимит за орязване на скороста при сваляне.
Отделно наистина нещо остава да измислят против бипкането при запис на разговор.
А да има случайно конвертор или едитор за субтитрите да ги преобразува от ANSI в UTF-8 през телефона без да е необходима намесата на компютър. Или някакъв плеър който да чете субтитри с ANSI кодировка т.е тази която е по дефалт на всички субс.
Отделно да знаете торент клиент за даунлоуд на торенти с повече от 256кб/с защото в момента SymTorrent е уж най - добрия но има лимит за орязване на скороста при сваляне.
Последната промяна е направена от smash на Пон 23 Май - 12:09; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Добавка!)
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Изтеглих този мод, но бихте ли обяснили как да го инсталирам, защото не виждам .sis файл.Къде трябва да копира въпросната директория sys?
smssms- Брой мнения : 19
Копираш като цяло самият файл в архива т.е sys/bin/файла.dll и го копираш в C:/sys/bin/ след което рестартираш телефона и готово. Самото копиране на файла става след като поставиш файла някъде в Е:/ mass storage т.е или мемори карта ако има след което с FileBrowser го копираш там кадето ти казах. Иначе ако опитваш директно копиране няма да стане защото като цяло С:/ е защитено и неможе да се копира нищо в него през компютъра.smssms написа:Изтеглих този мод, но бихте ли обяснили как да го инсталирам, защото не виждам .sis файл.Къде трябва да копира въпросната директория sys?
Мноого съм доволен!
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
smash написа:Копираш като цяло самият файл в архива т.е sys/bin/файла.dll и го копираш в C:/sys/bin/ след което рестартираш телефона и готово. Самото копиране на файла става след като поставиш файла някъде в Е:/ mass storage т.е или мемори карта ако има след което с FileBrowser го копираш там кадето ти казах. Иначе ако опитваш директно копиране няма да стане защото като цяло С:/ е защитено и неможе да се копира нищо в него през компютъра.smssms написа:Изтеглих този мод, но бихте ли обяснили как да го инсталирам, защото не виждам .sis файл.Къде трябва да копира въпросната директория sys?
Това при мен на Nokia E7-00 не става. Създадох си в С: папката както е описано (C:\sys\bin\). Прехвърлих файла в С, и до там. При избор на папки, тези папки не се виждат. При мен sys нямаше, а System. Оставвих го в С:, но след рестартиране нищо не стана.
stivko- Брой мнения : 42
Папката в С:/ не трябва да я създаваш защото я има само трябва с Файл Браузъра или друга подобна програма да копираш дадения файл в директорията.stivko написа:smash написа:Копираш като цяло самият файл в архива т.е sys/bin/файла.dll и го копираш в C:/sys/bin/ след което рестартираш телефона и готово. Самото копиране на файла става след като поставиш файла някъде в Е:/ mass storage т.е или мемори карта ако има след което с FileBrowser го копираш там кадето ти казах. Иначе ако опитваш директно копиране няма да стане защото като цяло С:/ е защитено и неможе да се копира нищо в него през компютъра.smssms написа:Изтеглих този мод, но бихте ли обяснили как да го инсталирам, защото не виждам .sis файл.Къде трябва да копира въпросната директория sys?
Това при мен на Nokia E7-00 не става. Създадох си в С: папката както е описано (C:\sys\bin\). Прехвърлих файла в С, и до там. При избор на папки, тези папки не се виждат. При мен sys нямаше, а System. Оставвих го в С:, но след рестартиране нищо не стана.
Това го изчетох вече. Обаче за целта трябва да си хакна телефона, а и чакам сертификат, щото пък ми трябва хакнат файл мениджър.
Всичко трябва да е сложно, щото иначе може да затъпеем... ;-)
Всичко трябва да е сложно, щото иначе може да затъпеем... ;-)
stivko- Брой мнения : 42
Някой да има моднат phoneuiutils.dll за v22.014 (Anna), че със стария (за 14.002) зависва телефона като влезеш в Call? (Или това е само при мен?)
зависва и още как...направо си нямаш call с тоя мод...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
ivo777 написа:Сещате се за какво говоря,нали-досадния надпис ''Забележка-активни прехвърляния'' когато набирате някой телефонен номер.Е,чрез този мод на нашия приятел CODeRUS тази досада отива в историята
Pls. дай друг линк, че този вече не е активен.
Благодаря ти предварително
iv.yanko- Брой мнения : 9
Да и при мен е така
stre4- Брой мнения : 75
Местожителство : Плевен
И аз да помоля, някой да оправи линка, че наистина този надпис е много дразнещ
donibrasco- Брой мнения : 9
Абонат съм на глобул, преди няколоко години имах 5800 и много ме дразнеше този надпис. Оказа се, че като спра услугата "кой ме търси" (получаването и изпращането на СМС, когато си включиш телефона), проблема се решава - надписа просто не излиза, а който ви е търсил пак ще ви намери, ако е било нещо важно
yozov- Брой мнения : 23
Местожителство : Стара Загора
А как се активира тази услуга?
djvoyager- Модератор
- Брой мнения : 107
Местожителство : Варна
Автоматично е активирана от оператора (поне при мен беше). Ако я деактивираш (*88, 123...) съобщението не се появява (бонуса е, че и никой не разбира кога си включваш телефона, но и ти няма да знаеш кой те е търсил, докато е бил изключен).
yozov- Брой мнения : 23
Местожителство : Стара Загора
Да питам и аз нещо, има ли такъв мод за Nokia 808 PureView.......
ALIENWARE- Брой мнения : 1
Има, но само с модифицирани phoneui.rХХ в Custom Firmware.ALIENWARE написа: Да питам и аз нещо, има ли такъв мод за Nokia 808 PureView.......
Може ли някой да даде нов линк, че тоя в първия пост не работи?
andriann- Брой мнения : 53
Местожителство : Ruse
При мен не се появаваше (глобул, оф. беле), но телефона нещо се спомина, дано е инфаркт...
jorji- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 60
Чо написа:Има, но само с модифицирани phoneui.rХХ в Custom Firmware.ALIENWARE написа: Да питам и аз нещо, има ли такъв мод за Nokia 808 PureView.......
Понеже и аз си взех Nokia 808 PureView, да попитам дали някой може да направи такъв мод и за този телефон?
etgecata- Брой мнения : 10
Някой би ли качил работещ линк за файла.Благодарности!
kalcho- Брой мнения : 63
Днес се обаждах на оператора и ми казаха да изпратя меседж на 1234 със съдържание (латиница, с главни букви, интервал) MCN NE. Пробвах го и стана.
gavra74- Брой мнения : 21
Местожителство : шабла
Similar topics
» Мод за премахване на ''Активни прехвърляния'' при разговор(само за Symbian Anna)
» Мод за премахване на съобщението "Активни прехвърляния" при Belle
» Проблем при разговор
» Мод за премахване на надписите под иконките
» N8 изгасва екрана при разговор
» Мод за премахване на съобщението "Активни прехвърляния" при Belle
» Проблем при разговор
» Мод за премахване на надписите под иконките
» N8 изгасва екрана при разговор
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите