DocScanner Qt v1.00
5 posters
Страница 1 от 1
DocScanner Qt v1.00
Приложение, което сканира доста успешно текст от снимки в PDF формат. От нативната камера на N8 резултата е чудесен.
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Re: DocScanner Qt v1.00
Реп+ от мен.Точно от това имах нужда (имам изпити скоро)
STORM- Брой мнения : 112
Местожителство : Plovdiv
Много добро колега, че ме дразнеха с тази програма колегите с iphone Реп+
jojo- Брой мнения : 115
Местожителство : София
Добре де, за изпита не ти ли стигат макро снимките? Аз си снимам лекциите и така мога да си ги чета по всяко време...storm87 написа:Реп+ от мен.Точно от това имах нужда (имам изпити скоро)
eksoldier- Брой мнения : 178
Имам едно проблемче, нещо не мога да пусна да сканира? Ако някой може да каже как става ще съм много благодарен.
Ако снимката ти е в телефона натискаш Save to Phone. След това избираш въпросната снимка. После ти дава коя част ще сканира по Default. Задръж на снимката и ще ти даде опция да нагласиш ти кое да сканира. Даваш ОК и после си гледаш PDF-а, там където си му дал да го запамети.
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
това може много лесно да става и оригиналния редактор на снимки в телефона единствения келипир е че после става на PDF ако това изобщо е килипир но иначе според мен трябва да си оправиш инфото за програмката защото е подвеждащо
Dracona написа:Ако снимката ти е в телефона натискаш Save to Phone. След това избираш въпросната снимка. После ти дава коя част ще сканира по Default. Задръж на снимката и ще ти даде опция да нагласиш ти кое да сканира. Даваш ОК и после си гледаш PDF-а, там където си му дал да го запамети.
Сега разбрах, мислех че директно сканира, благодаря за инфото
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите