Welcome to Symbian-Modders Forum !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Boldbeast Nokia Call Recorder Updated to v3.10

+8
gele58
Valo
Чо :)
ivo777
boby_cage
Slade
novak
collectorbg
12 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Boldbeast Nokia Call Recorder Updated to v3.10 - Page 2 Empty Re: Boldbeast Nokia Call Recorder Updated to v3.10

Писане by ivo777 Пет 26 Окт - 18:05

Аха,ясно Smile
Между другото на сайта на производителя и в Ovi Store е налична версия 3.40,но все още не се е намерил кой да я кракне,а ако рече да си я купи човек 20 USD са си сериозна пара...абе,важното е,че версия 3.10 си бачка на 6+ Wink
ivo777
ivo777
Администратор
Администратор

Брой мнения : 1739
Местожителство : Велико Търново

https://symbian-modders.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Boldbeast Nokia Call Recorder Updated to v3.10 - Page 2 Empty Re: Boldbeast Nokia Call Recorder Updated to v3.10

Писане by SoulSurvivor Пет 26 Окт - 19:08

Преди малко при входящо повикване от абонат на мтел, ме чуваха много зле с прекъсване и роботизиран глас, като спрях програмата и набрах абоната всичко беше наред при разговора през цялото време...не знам дали е възможно това да се дължи на пача за премахване на бипкането или е от програмата...
ЕДИТ: ползвайте пача, който Иво публикува тук за мен, стандартния прецаква повикванията, този работи перфектно...още веднъж реп+ за Иво, че ме насочи към него Smile
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България

Писане by jorji Нед 4 Ное - 18:58

Това с роботизирания глас пък на глобул колко често се случва с обикновен телефон, не е истина!

jorji
Symbian-Modders Дарител
Symbian-Modders Дарител

Брой мнения : 60

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите