Video Player 9.23(62)
+5
venomcorp
gelet01
boby_cage
niksana8584
ivo777
9 posters
Страница 1 от 1
Video Player 9.23(62)
Ъпдейт на вградения видеоплеър с поддръжка на субтитри
Важно: само за Symbian Anna!
[You must be registered and logged in to see this link.]
Re: Video Player 9.23(62)
За другите не става ли ?? защото аз си го сложих преди няколко дни ръчно и субтитрите си вървят но ако ги копна от компа на телефона без да ги конвертирам пак нетръгват на бг. А и другото нали симбиан ана не е излязла цялата версия или не ??
niksana8584- Брой мнения : 42
Щом си сложил файловете ръчно,няма нужда да инсталираш този файл.Официалната версия на Symbian Anna се очаква да излезе през първата седмица на август.
Благодаря ти за отговора. Да ти задам и друг въпрос тогава Когато излезе симбиан ана той ще става за всички симбиан 3 или само за нокиа н8 имам в предвид дали ще става ц7
niksana8584- Брой мнения : 42
На мен на Н8 ми се инсталира, ама после не го намирам. В мениджъра на приложения го има, ама иначе не мога да го открия да го стартирам. Моля за помощ!
Благодаря!!!
Благодаря!!!
gelet01- Брой мнения : 8
Това тие оригиналният видеоплейър на телефона..а не отделно приложение...gelet01 написа:На мен на Н8 ми се инсталира, ама после не го намирам. В мениджъра на приложения го има, ама иначе не мога да го открия да го стартирам. Моля за помощ!
Благодаря!!!
venomcorp- Брой мнения : 8
niksana8584 написа:За другите не става ли ?? защото аз си го сложих преди няколко дни ръчно и субтитрите си вървят но ако ги копна от компа на телефона без да ги конвертирам пак нетръгват на бг. А и другото нали симбиан ана не е излязла цялата версия или не ??
В какъв формат трябва да са субтитрите?
xmen222- Брой мнения : 63
xmen222 написа:
UTF8
baibrother- Брой мнения : 67
baibrother написа:xmen222 написа:
UTF8
Може ли да ми обясниш как да го направя в такъв формат?
xmen222 написа:
Отваряш файла със Notepad и го запазваш от File->Save as
На диалоговия прозорец, имаш възможности да избираш име на файл, разширение на файла и кодиране (Encoding), там избираш кодирането ти да е UTF8 и запаметяваш.
Успех!
Отваряш файла със Notepad и го запазваш от File->Save as
На диалоговия прозорец, имаш възможности да избираш име на файл, разширение на файла и кодиране (Encoding), там избираш кодирането ти да е UTF8 и запаметяваш.
Успех!
Много мерси благодаря ти.
А трябва ли да се инсталира някакъв кодек,понеже като сваля филм от торентите,и го кача звука пише че не се подържа...
xmen222 написа:
А трябва ли да се инсталира някакъв кодек,понеже като сваля филм от торентите,и го кача звука пише че не се подържа...
Кодеци май не можеш да инсталираш... Но избора на вградени е доста голям, [You must be registered and logged in to see this link.]
Просто каго теглиш филми, гледай първо инфото на торента и си избирай с подходяша звукова компресия
Кодеци май не можеш да инсталираш... Но избора на вградени е доста голям, [You must be registered and logged in to see this link.]
Просто каго теглиш филми, гледай първо инфото на торента и си избирай с подходяша звукова компресия
ок мерси
Бих искал да попитам за симбиан беле и плеъра - файла на филма и файла на субтитрите са ми едноименни. Кодировката е UTF8. Всичко е ОК освен че не ми излизат на бг а на нещо странно. Как мога да ги обърна на бг?
delvin- Брой мнения : 48
delvin написа:Бих искал да попитам за симбиан беле и плеъра - файла на филма и файла на субтитрите са ми едноименни. Кодировката е UTF8. Всичко е ОК освен че не ми излизат на бг а на нещо странно. Как мога да ги обърна на бг?
Значи на Беле-то при мен така се получаваше,но с Notepad2 ги направих на UTF8 with Signature,и тръгнаха.Ето линк
[You must be registered and logged in to see this link.]
Similar topics
» Video Player v9.22(53)
» Video Player for N8?
» MrAlshahawy Videos Player List v1.0.3_S^3 Anna Belle UnSigned
» mp3 player
» Power MP3 Player
» Video Player for N8?
» MrAlshahawy Videos Player List v1.0.3_S^3 Anna Belle UnSigned
» mp3 player
» Power MP3 Player